Eliberarea definitiva de experientele negative ale trecutului

1923

Pasul Numarul 3 – Las-o sa existe in locul sau de drept, in imaginatia trecutului tau

A treia si ultima etapa care are ca scop neutralizarea experientelor negative ale trecutului este aceea de a le lasa acolo unde le este locul, adica in trecut. Nu este nevoie sa calatoresti cu viteza luminii sau sa sfidezi cateva dintre  legile fizicii pentru a putea calatori din nou in trecutul tau. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pasesti intr-o lume in care timpul nu mai exista, iar fiecare dintre noi avem acces la o astfel de lume. Aceasta lume este mintea ta. Recunoaste faptul ca timpul este o iluzie si recunoastea ca in acelasi mod in care te poti lasa purtat de imaginatie oriunde vrei tu, poti de asemenea sa calatoresti in trecut sau in viitor fara sa intalnesti niciun obstacol.

Studiile stiintifice au demonstrat ca mintea noastra nu face diferenta dintre experientele pe care ni le imaginam si cele care au loc cu adevarat. Acest aspect sugereaza ca de fiecare data cand iti reamintesti o experienta negativa a trecutului tau adaugi un strop de negativitate acesteia, deoarece mintea ta crede ca traiesti aceasi experienta din nou.

Tu esti cel care iti creezi realitatea: experientele tale din trecut nu au nicio putere asupra ta, decat in cazul in care decizi sa le acorzi aceasta putere. Cu ajutorul acestor trei pasi te vei putea bucura de o transformare pozitiva in toate domeniile vietii tale.

O mentiune speciala legata de acest articol: Acest articol este destinat persoanelor care au trecut prin experiente negative pe care le-au atras si care le stau in calea lor catre succes. Acest articol nu are scopul de a te face sa treci peste experiente extraordinar de dificile, precum decesul unei persoane dragi, cu toate ca aceste principii pot fi aplicate in general.

In cazul in care crezi ca acest articol ar puta sa ajute pe cineva cunoscut, nu ezita sa i-l trimiti sau sa-l distribui pe facebook!

Comments are closed.