Cele CINCI conceptii gresite despre pierderea in greutate

5716

In cazul in care te afli in misiunea speciala de a scapa de kilogramele in plus, dar nu doresti sa cazi in capcana teoriilor false, citeste in continuare aceste cinci mari conceptii gresite despre scaderea in greutate. Astfel, ai putea descoperi chiar unele sfaturi care sa te ajute sa fii sanatos intr-o clipita.

Conceptia gresita #1 – Exista remedii rapide pentru pierderea in greutate

Oricine s-a luptat cu kilogramele in plus nu este strain de numeroasele remedii “miraculoase” care promit o pierdere rapida a kilogramelor in plus. Aici este vorba de sucurile detoxifiante, de detoxifierea cu lamaie si alte asemenea retete. Dar functioneaza? Potrivit expertilor in pierderea in greutate, chiar deloc!

Acest doctor a ajutat mii de pacienti sa scape de grasimea abdominala cu acesti 5 pasi simpli!

Realitatea este ca nu exista un asemenea lucru precum rezolvarea rapida. O metoda tot mai frecventa in pierderea in greutate este interventia chirurgicala, dar chiar si aceasta nu este o solutie rapida.

Conceptia gresita #2 – Ma duc la sala de sport, asa ca ar trebui sa fiu slab

Exercitiile fizice sunt adesea vazute ca fiind elementul crucial in antingerea si in mentinerea unei greutati corporale adecvate. Cu toate acestea, avand in vedere existenta unui numar atat de mare de factori externi care contribuie la scaderea in greutate, daca nu reusesti sa vezi rezultatele, exercitiile fizice ar putea avea efectul advers.

Iata ce se intampla daca organismul unui copil nu primeste zahar timp de 10 zile!

Conceptia gresita 3 – Greutatea a disparul, la fel ca si grijile mele!

De indata ce ai reusit sa scapi de kilogramele in lpus,ai fi tentat sa crezi ca munca dificila a trecut. Din pacate, mentinerea unei greutati sanatoase este ceva mult mai dificil de facut decat pierderea acestora.

Conceptia gresita 4 – Am kilograme in plus, asa ca sunt nesanatos

Kilogramele in plus nu reprezinta neaparat starea de sanatate a persoanei in cauza, ceea ce poate fi frustrant pentru cei care se confrunta cu aceasta problema.

Acest condiment previne atacurile de cord, lupta impotriva cancerului si elimina excesul de mucus

Conceptia greista 5 – Spune adio bunatatilor!

Cei mai multi oameni tind sa asocieze pierderea in greutate cu mese blande, fara gust, dar cele doua nu se exclud reciproc.