Motivul pentru care te doare capul esti obosit si suferi de constipatie!

6029

Termenul de “deshidratare” pare a fi unul foarte serios. Crezi ca nu are nimic de-a face cu tine. Acest fenomen are loc numai in tarile sarace sau in cazul dezastrelor naturale, cum ar fi cutremurele, nu-i asa? Nu. Deshidratarea este un fenomen mult mai comun decat ar crede oamenii.

Aproximativ 75% dintre Americani sunt deshidratati cronic si nici nu stiu asta. Si chiar o usoara deshidratare ne poate afecta organismul si starea de spirit. Gandeste-te la asta: “60% din organismul nostru este compus din apa, 75% in muschi, 85% in creier, este ca uleiul pentru o masina”, explica Dr. Roberta Lee de la Clear Lake Regional Medical Centre.

Nu ignora niciodata aceasta cauza a durerilor de cap

Atunci cand nu te simti bine, destul de des ar putea fi vorba de deshidratare. Verifica semnele de mai jos si vei fi surprins cu siguranta ca organismul tau este deshidratat si ca problemele de sanatate enervante isi pot gasi rezolvarea atat de usor.

#1. Oboseala

Esti obosit la munca si obosit acasa. Dupa o noapte buna de somn,  te simti in continuare obosit. De ce?

Daca te simti in mod constant obosit, ar trebui sa consideri posibilitatea ca esti deshidratat.

Deshidratarea cauzeaza incetinirea activitatii enzimatice, ceea ce face ca organismul sa produca mult mai putina energia potentiala pentru beneficiu viitor.

Scapa de durerile de cap cu ajutorul acestui remediu simplu!

#2. Constipatie cronica

Te simti balonat. In plus, ai o respiratie urat mirositoare. Dar nimic nu vrea sa iasa afara. In afara cantitatii de fibre pe care o consumi, de asemenea, ar trebui sa verifici daca bei suficienta apa.

Deshidratarea este una dintre cele mai comune probleme care cauzeaza constipatia cronica. Atunci cand nu bei suficienta apa, deseurile din intestine devin atat de uscate incat este destul de difcil sa fie eliminate.

#3. Dureri de cap

Avand in vedere ca un procent de 85% de apa se afla la nivelul creierului, atunci cand nu bem suficienta apa, creierul nostru reactioneaza in consecinta.

Un prosop te poate ajuta sa scapi de durerile de cap in cateva minute!

Creierul tau este inconjurat de un strat protector de apa, care cuprinde intregul creier. Un nivel scazut de apa sau lipsa acesteia poate cauza evaporarea acestui strat. Aceasta lipsa poate cauza creierul sa apese impotriva craniului si astfel pot sa apara dureri de cap intense.

Sursa