Principalele CINCI simptome ale unei treziri spirituale

516
.
1. Corpul tau

05

Aparitia si intensificarea manifestarilor afecitunilor fizice a bolilor, a durerilor este unul dintre semnalele prin care adevaratul tau Sine iti atrage atentia cu privire la rezistenta si la atasamentul fata de vechile credinte si emotii si la rezistenta pe care o ai in fata schimbari care este pe cale sa se produca.

Obiceiurile alimentare se schimba. Pe masura ce energia negativa este eliminata, campul tau energetic va functiona la o frecventa din ce in ce mai puternica. Ca urmare, alimentele pe care obisnuiai sa le mananci nu te vor mai satisface deoarece campul energetic al organismului este modificat. Preferintele tale alimentare pot deveni “mai usoare” si s-ar putea sa te simti mult mai in contact cu propriul tau corp fizic. Exista posibilitatea sa apara anumite pofte alimentare neobisnuite.

Chentrii energetici ai organismului, chakrele, se deschid. Poti simti anumite senzati in diferitele locatii ale acestor centrii: caldura in partea de sus a capului, presiune sau o etansare a centrului energetic din zona pieptului si a plexului solar, senzatie de apasare in zona gatului. Organele asociate cu sistemul energetic sunt afectate, putand provoca dezechilibre temporare si discomfort.

Important: Hidrateaza-te suficient, petrece mai mult timp in comuniune cu natura, mananca alimente proaspete, crude, pentru a creste circulatia energiei de-a lungul organismului. Este foarte important sa ramai “impamantenit” si sa nu-ti parasesti corpul distras fiind de energia mentala. Formele blande de exercitiu fizic precum Qi Gong, mersul pe jos sau Yoga sunt benefice pentru a-ti “impamanteni” energia.

.