Femeia care a prezis 9/11, tsunami din 2004 si ISIS – Acestea sunt profetiile cutremuratoare pentru 2016 si pentru urmatorii ani!

1198

Putem observa ce se intampla in jurul nostru in timp ce vorbim. Multe dintre aceste evenimente au fost prezise cu decenii in urma, nu intr-un show desfasurat pentru audienta, ci de o persoana considerata de multi lideri mondiali si oameni de stiinta ca fiind un nou Nostradamus. Cine a facut aceste predictii?

Baba Vanga

Baba Vanga a murit in anul 1996, la varsta de 85 de ani. Inainte de a muri, cu toate acestea, ea a fost venerata ca sfanta in Rusia si in Europa. De ce? Baba Vanga a fost privita ca fiind un Nostradamus al Balcanilor, previziunile sale avand o rata de succes de 85%.  Desi puterile sale erau uimitoare, ea nu s-a nascut cu ele. Dupa un accident ciudat, Vanga s-a schimbat pentru totdeauna.

Baba Vanga (Vangelia Pandeva Dimitrova), s-a nascut intr-un sat mic, la poalele unui lant muntos vulcanic. La varsta de 12 ani, potrivit povestilor ce au circulat la acea vreme, Vanga si-a pierdut vederea intr-o tornada – ochii ei s-au inchis si au fost acoperiti de o substanta asemanatoare cu funingineea. Parintii Vangai au gasit-o pe mica fetita, dar au fost prea saraci pentru a-i vindeca vederea, asa ca a ramas oarba pentru totdeauna. In timp ce era pierduta undeva pe camp, asteptand sa fie salvata, Vanga a trait prima ei viziune.

Dupa aceasta experienta, ea a inteles care este scopul ei in viata. Acum, fetita avea posibilitatea de a prezice viitorul si de a-i vindeca pe cei bolnavi.

Clarvazatorul de serviciu

Baba Vanga a fost cautata de numerosi oameni de stiinta, politicieni si celebritati in timpul vietii ei.  Acestia veneau din toate colturile lumii pentru a fi martorii abilitatilor sale si pentru a gusta din cunostintele ei. Baba Vanga a ajuns chiar si un consilier al liderilor partidului comunist bulgar. Ea a fost tinuta sub supraveghere de catre acesti lideri si exploatata pentru darurile ei. Locurile de intalnire si casa sa erau supravegheate de Serviciul Secret al tarii. Previziunile Babei Vanga erau privite ca fiind mult mai mult decat simple speculatii. Acestea erau privite ca fiind secrete ce trebuie protejate, secrete care ar putea prezice cele mai mari dezastre mondiale.

Unele dintre previziunile Babei Vanga care s-au dovedit a fi adevarate

In timpul anilo 1950, Vanga a prezis incalzirea globala si tsunami-ul din anul 2004. Ea a vorbit de topirea calotelor polare si de valurile uriase care vor distruge totul in calea lor.

“Totul se va topi ca gheata. Rece va deveni cald si vulcanii se vor trezi.”, a spus Vanga.  In anul 1989, Vanga a prezis tragicul eveniment din data de 11 septembrie 2001: “Horor si groaza! Poporul american va cadea dupa ce va fi atacat de pasari de otel. Lupii vor urla din tufisuri si sangele va curge suvoaie.”

In anul 1980, Vanga a prezis scufundarea submarinului rusesc “Kursk”, in anul 2000. “Kursk va fi acoperit de ape si intreaga lume va plange.”

Vanga a prezis ca un afro-american va fi cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii si ca el va fi, de asemenea, ultimul presedinte.

Cateva dintre profetiile pentru anul 2016 si dupa

2016 – Musulmanii vor invada Europa. Campania de distrugere va dura ani de zile, indepartandu-i in cele din urma pe majoritatea Europenilor.

2028 – Omenirea va calatori spre Venus in cautarea unor noi resurse de energie.

2048 – Roma este numita capitala califatului islamic. Lumea infloreste sub conducerea islamica.

2076 – Comunismul va reveni in Europa si in restul lumii.

2084 – Natura va fi renascuta (?).

2100 – Un soare artificial va lumina partea intunecata a lumii. (Oamenii de stiinta, inca din anul 2008, lucreaza la construirea unui soare artificial, folosind tehnologia fuziunii nucleare).

2130 – Civilizatia va trai sub apa, cu ajutorul unor forme de viata extraterestre.

2262 – Planetele isi vor schimba orbita.

3005 – Va exista un razboi pe Marte.

3797 – Tot ceea ce traieste pe Pamant va muri. Rasa umana ar trebui sa fie suficient de avansata pentru a calatori catre alte sisteme stelare pana la aceasta data.

Despre prezent

Baba Vanga a prezis aparitia ISIS si a fost preocupata de ideea “marelui razboi musulman”. Pentru multi, se contureaza ideea unei frenezii apocaliptice. Profetii infricosatoare afirma ca 2016 este anul in care musulmanii vor invada zone din Europa, un plan care a inceput in primavara araba din anul 2010.

Anul trecut, ISIS s-a apropiat de Europa, prin cucerirea Sirte, un oras libian cu vedere la Marea Mediterana. Sirte functioneaza acum in conformitate cu legislatia Sharia! Liderii si-au cimentat autoritatea prin rastigniri si decapitari. Profetiile Babei Vanga se desfasoara chiar sub ochii nostri!