De ce este contactul vizual atat de puternic?

1562

Dar, cand ramanem deconectati pentru mai mult timp….

Din cand in cand, cu totii ne vom pierde prin hatisurile acestui urias labirint. Putem fi distrasi de toata distractia sau putem fi fustrati pe ceva provocator sau putem deveni mult prea preocupati in incercarea noastra de a obtine cascavalul. Acest lucru se intampla atunci cand incepem sa simtim acel gol interior pe care nu-l putem explica. Simtim aceasta nevoie inexplicabila de a ne reconecta, de a ne reintoarce acasa.

In cazul meu, ma simt ca si cand sufletul meu imi cere sa fac o pauza si sa ma intorc acasa pentru a ma relaxa. Aceasta nevoie este satisfacuta prin relaxare si prin a face si a fi in preajma a ceea ce iubesti.

Atata timp cat satisfacem aceasta nevoie de conexiune, atunci lucrurile pot fi tinute sub control Dar, neglijeaza-o si va deveni un ghimpe in viata ta care va distruge totul in calea sa pana cand vei alege sa te reconectezi.

Incearca tu insuti….

Data viitoare cand privesti in ochii cuiva, indiferent daca sunt ochii iubitului tau, ochii unui prieten sau ai propriului copil, aminteste-ti ca exista un motiv pentru care ochii sunt numiti “ferestre ale sufletului”. Nu este sufletul lor cel pe care-l privesti, ci este si al tau, de asemenea.