Cele ZECE modalitati prin care iti poti dezvolta abilitatile extrasenzoriale

2391

3. Jurnal

5

Tine un jurnal al noilor tale abilitati si asterne-ti in el noile experiente. Este important sa fac acest lucru zilnic, chiar daca la inceput nu vei avea astfel de experiente. In felul acesta iti vei pastra concentrarea asupra acestora. Aceasta practica te va ajuta sa fii din ce in ce mai constient de existenta acestora. De asemenea, este util sa notezi in acest jurnal, dimineata, visele din noaptea precedenta, deoarece visele iti pot aduce o noua perspectiva si indrumare in aceasta calatorie.

2. Receptivitatea

5

Este foarte important sa fii receptiv fata de dezvoltarea acestor abilitati. In cazul in care nu crezi ca iti vei putea dezvolta aceste abilitati, atunci nu-ti vei putea dezvolta orice alta abilitate. De ce? Pentru ca esti inchis in fata oricarei schimbari. In cazul in care mintea ta este inchisa, atunci potentialul tau este inchis. In cazul in care iti inchizi mintea in fata unei oportunitati, aceasta nu va fi capabila sa o valorifice. In cazul in care crezi ca un munte este prea mare, nu vei fi capabil sa-l urci. Trebuie sa-ti deschizi perspectiva si sa doresti sa te dezvolti.

1. Practica, practica si practica!

5

Dezvoltarea acestei abilitati presupune un curs de dezvoltare asemantor cu al oricarei alte abilitati. Aceasta dezvoltare implica practica. Fiecare dintre noi dispunem de aceste abilitati, dar din pacate sunt ingropate, iar pentru a le scoate la suprafata este necesara dezvoltarea acestora. Unii oameni dispun de aceasta abilitate in mod natural. Cu toate acestea, aceasta abilitate poate fi imbunatatita prin practica. Poti practica telepatia prin trimiterea gandurilor tale catre cei din jurul tau si asteptarea unei confirmari a primirii mesajelor. Exista o multime de exercitii de constientizare a acestor abilitati in cartea lui Franz Bardon denumita “Initiere in Hermetism”.