Cele ZECE modalitati prin care iti poti dezvolta abilitatile extrasenzoriale

2432

7. Ritualuri

5

Ritualurile sunt actiuni specifice pe care le desfasori in plan fizic si care pot poduce efecte corespunzatoare in planurile spirituale. Ritualurile pot avea un efect foarte puternic asupra universului nostru interior. Acestea actioneaza precum o coresponenta intre lumea noastra interioara si cea exterioar.  Un ritual poate fi reprezentat de o actiune foarte simpla precum impreunarea mainilor atunci cand te rogi, aprinderea unei lumanari sau pot fi complicate, precum o ceremonie sau o nunta. Poti sa-ti creezi propriul tau ritual, dar aminteste-ti care este scopul acestuia: imbunatatirea abilitatilor extrasenzoriale.

6. Talismane

5

Talismanele sunt obiecte sacre care detin o incarcatura energetica. Poti folosi multe dintre pietrele semi-pretioase sau poti folosi cristale pentru a-ti imbunatati abilitatile extrasenzoriale. De exemplu, ametistul, cuartul roz si cristalele sunt foarte eficiente in acest domeniu. Cu toate acestea, poti  incarca cu energie orice obiect sau metal, de aur sau de argint, cu scopul de a-ti dezvolta aceste abilitati. Pentru a-ti face un simplu talisman, curata elementul in primul rand in apa sarata, pentru a indeparta orice impuritate, apoi transfera-i acestui obiect dorinta ta. Apoi, poarta-l zi de zi aproape de tine, precum porti o bijuterie sau un inel.

5. Cunostinte

5

Afla cat mai multe despre abilitatile extrasenzoriale citind o varietate de carti din domeniu. Acest lucru este important, deoarece cunoasterea inseamna putere. Cu cat vei cunoaste mai multe despre acest domeniu, cu atat mai multa energie va exista in incercarea ta de a-ti dezvolta aceste abilitati. La inceputul calatoriei mele acesta a fost primul pas pe care l-am facut, acumularea de cat mai multe cunostinte in acest domeniu.

4. Cunoaste alte persoane care detin astfel de abilitati

5

Este foarte important sa intalnesti alte persoane care detin astfel de abilitati sau care sunt interesati de acelasi domeniu ca si tine. Participa la cursuri si ateliere de lucru care au ca scop dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale. Acest lucru te va ajuta sa atingi nivelul vibrational al celorlalte persoane mult mai rapid si sa-ti imbunatatesti aceste abilitati.