ZECE lucruri pe care mi-ar fi placut sa le cunosc cand eram tanar despre dragostea adevarata

1504

 10. Adevarata dragostea nu presupune regasirea ta prin intermediul unei alte persoane

forget-your-first-love

Nu incerca sa te indragostesti si nici macar sa nu te gandesti ca te-ai indragostit in cazul in care incerci sa te gasesti pe tine insuti. Identitatea ta este intreaga si trebuie sa realizezi dinainte acest lucru. Nu este necesar sa fii fanul numarul unu al formatiei preferate al partenerului si nici nu trebuie sa citesti toate cartile pe care le-a citit acesta. Pastreaza-ti hobby-urile si pasiunile si vei fi o persoana mult mai interesanta, pentru tine si pentru partenerul tau.

9. Iubirea de sine este cea mai buna modalitate prin care poti sa gasesti dragostea adevarata

forget-your-first-love

Pare un cliseu, dar pentru a iubi pe altcineva trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine prima oara, sa reusesti sa fii confortabil cu tine chiar si atunci cand ai o zi proasta. Este necesar sa stii cine esti tu cu adevarat, in adancul sufletului tau si sa stii ce vrei sa faci cu viata ta. Aceste doua calitati, dragostea de sine si o claritate a scopului personal iti vor aduce o satisfatie uriasa si nu in ultimul rand trebuie precizat ca sunt doua calitati foarte atractive ale unui partener.

8. Adevarata dragoste nu este exigenta

forget-your-first-love

In cazul in care partenerul tau te iubeste cu adevarat, acesta nu ar trebui niciodata sa-ti ceara sa te schimbi. De asemenea, daca iti iubesti partenerul cu adevarat se presupune ca nu ti-ai dori ca acesta sa se schimbe. Va aflati intr-o relatie deoarece va placeti unul pe celalalt. De ce ai incerca sa schimbi o persoana pe care se presupune ca o iubesti in mod profund. Accepta-l asa cum este iar acesta te va accepta asa cum esti.

7. Dragostea adevarata iti permite sa fii tu insuti

forget-your-first-love

Poate fi destul de dificil la incepulul relatiei sa fii tu insuti. In special in momentele in care te trezesti nemacheata sau cu parul facut valvoi. Asta nu-ti mai aducem aminte de momentele in care te va vedea bolnava, obosita si toate cele. Cu siguranta in acele momente ai tendinta de a-ti evita partenerul pe cat de mult posibil. Dar, cu toate acesta, nu ar trebui sa te simti in felul acesta. Atunci cand iubesti, chiar si cea mai dureroasa boala este o experienta placuta alaturi de partenerul tau.

6. Dragostea adevarata vine de la sine

forget-your-first-love

Exista in interiorul tau anumite indoieli cu privire la partenerul tau? Nu esti sigura ca acesta este potrivit pentru tine? In cazul in care iti adresezi mult prea multe intrebari despre partenerul tau, despre relatia dintre voi, despre viitorul vostru impreuna, mai mult ca sigur nu esti indragostita. Atunci cand esti indragostit cu adevarat nu pui la indoiala nimic. Exista o naturalete intre voi atunci cand va aflati unul in compania celuilalt si exista o siguranta care-ti spune ca totul acel viitor la care visezi este realizabil.

5. Pentru a primi iubire trebuie sa oferi iubire

forget-your-first-love

Nu te poti afla intr-o relatie de dragoste in cazul in care nu oferi totul. Nu poti folosi iubirea precum ai folosi cateva bancnote. Nu-i spune patenerului ca-l iubesti doar atunci cand face ceva bun in jurul casei. Nu-l trata distant in cazul in care face o greseala. Dragostea adevarata este neconditionata, nu depinde de actiuni si nici de cuvinte. In cazul in care-i vei oferi partenerului tau aceasta dragoste, vei obtine si mai multa dragoste in schimb.

4. Dragostea adevarata se bazeaza pe prietenie

forget-your-first-love

Nu este nevoie sa fiti prieteni de la gradinita pentru ca relatia dintre noi doi sa dureze, dar prietenia dintre voi doi este o conditie necesara pentru ca dragostea sa-si poata gasi drumul in relatia voastra. Cu timpul atractia fizica va trece, dar prietenia dintre voi doi o sa existe pentru totdeauna.

3. Dragostea adevarata dureaza

forget-your-first-love

Gandeste-te la acele relatii ocazionale pe care le-ai avut in trecut si pe care le considerai a fi semnificative. Acele relatii erau imature si orice ai crezut ca ai experimentat atunci, cu siguranta nu a fost dragoste. Atunci cand esti indragostit esti dispus sa treci peste orice doar pentru a pastra sanatatea relatiei.

2. Dragostea adevarata presupune angajament

forget-your-first-love

Este normal sa fii atras de celelalte persoane, sa-ti intorci capul pe strada dupa o persoana atractiva. Nu te simti vinovat pentru ca faci acest lucru. Atata timp cat iti pastrezi angajamentul fata de partenerul tau de viata  totul este in regula. Atunci cand esti indragostit cu adevarat, nu iti doresti sa fii cu altcineva.

1. TU esti iubirea vietii tale

forget-your-first-love

Nu uita ca fundatia dragostei dintr-o relatie este dragostea de sine. Dragostea de sine este foarte importanta, dar asta nu inseamna ca de indata ce sunteti intr-o relatie trebuie sa renuntati la ea. Trebuie sa-ti pastrezi dragostea de sine toata viata.