Dr. Johanna Budwig a fost un biochimist de origine germana. In perioada anilor 1950, cercetarile sale au aratat ca la nivelul sangelui persoanelor diagnosticate cu cancer lipsesc cateva elemente esentiale, cum ar fi fosfatidele si lipoproteinele. In lipsa acestor elemente, celulele canceroase cresc si se multiplica incontrolabil.
Potrivit celor descoperite de Budwig, acizii grasi cu cel putin 18 atomi de carbon in catena lunga pot rezolva aceasta problema. Acesti acizi grasi sunt intalniti in uleiul de seminte de in, asta in cazul in care acest ulei nu este incalzit sau procesat, deoarece aceste procese deterioreaza structura catenei.
“Dieta majoritatii oamenilor consta adesea din alimente cu un termen de valabilitate destul de indelungat, iar acestea sunt prelucrate intr-un mod in care le exclude din grupul produselor sanatoase.”, explica Budwig.
Semintele de in si uleiul obtinut din aceste seminte detin proprietati anticancer deosebite, dar acestea pot, de asemenea, salva vasele sanguine care au devenit incarcate si fragile. Pentru obtinerea unor rezultate optime, uleiul de in este combinat cu branza de vaci intr-o textura omogena. Aceasta combinatie ofera elementele benefice de care organismul tau are nevoie si permite transportul acestora catre celulele afectate.
Amesteca 125 de grame de branza de vaci si trei linguri de ulei de seminte de in pana cand vei obtine un amestec omogen si aspectuos. Consuma acest remediu de doua ori pe zi. Multi pacienti trec printr-o perioada de adaptare, deoarece uleiul de seminte de in poate provoca discomfort gastric. Este posibil sa doresti sa incepi cu o lingura de ulei de seminte de in, pentru ca mai apoi sa cresti treptat doza pana la trei linguri, astfel incat organismul tau sa se obisnuiasca cu acest nou aliment.
Scopul acestei retete nu este de a le oferi oamenilor o speranta desarta, ci de a servi ca o optiune suplimentara in prevenirea si in lupta impotriva acestui inamic periculos al zilelor noastre.