Cele 20 de simptome ale dezvoltarii constiintei

3029

Fiecare dintre noi am atins sau vom atinge un punct in care ne vom spune “Ajunge! Nu-mi mai pot trai viata astfel!”. De cele mai multe ori, in urma acestei realizari, apare de obicei trezirea spirituala.

La inceput, aceasta perioada extrem de importanta in viata fiecaruia, poate  aduce cu sine o cautare, urmata de o depresie si intr-un final de un progres.

Despre aceast tipar vorbeste si Brene Brown in cartea sa “Darurile imperfectiunii” – “…A fost un an lung, la care ma refer cu afectiune pe blogul meu ca la Trezira spirituala din anul 2007. Mie una mi s-a parut o prabusire psihica dupa toate regulile manualelor de psihologie, dar Diana a numit-o trezirea mea spirituala. Banuiesc ca amandoua aveam dreptate. De fapt, am ajuns sa ma intreb daca poti experimenta o trezire spirituala fara o prabusire psihica sau invers.” “…Oamenii numesc revelatiile pe care le experimenteazza de regula la jumatatea vietii o “criza”, dar in realitate este vorba de cu totul altceva. Ei simt nevoia disperata de a-si trai viata pe care doresc sa o traiasca, nu cea pe care se presupune ca “ar trebui” sa o traiasca. Este o perioada in care universul ii provoaca sa renunte la gandul ca trebuie sa fie intr-un anume fel si sa se accepte asa cum sunt in realitate.”

De obicei, trezirea spirituala urmeaza un tipar similar – ceva in interiorul nostru este declansat cu scopul de a ne aduce la o mai buna intelegere a ceea ce suntem si a scopului pentru care ne aflam aici.

Trezirile spirituale apar in inima si in suflet si cu toate ca pot fi uneori experiente dureroase, acestea ne pot ridica vibratia la un nivel superior astfel incat sa putem experimenta mai mult fericirea vietii.

In esenta, cresterea vibratiei te aduce mai aproape de energia iubirii. Cu cat apropierea de aceasta energie este mai mare, cu atat mai armonioasa este viata ta. Viata isi urmeaza lin cursul, atragi multe situatii si evenimente pozitive in viata ta si traiesti experienta zilnica a unor mici miracole.

In timp ce dezvoltarea constiintei este intotdeauna o calatorie, aceste 20 de semne te pot ajuta sa determini daca nivelul tau de constiinta a suferit modificari pozitive in ultimul timp:

#1. Abilitatea ta de a manifesta este dezvoltata si lucrurile pe care ti le doresti sau la care te gandesti incep sa se materializeze in viata ta.

#2. Problemele care te deranjau sau care te tineau pe loc par sa se rezolve cu usurinta sau gasesti instantaneu solutii.

#3. Adevarurile care in trecut se ascundeau de tine sau oamenii mincinosi din viata ta ti se dezvaluie.

#4. O persoana care ti-a facut viata grea in ultima perioada inceteaza brusc sau pleaca din viata ta.

#5. Frustrarile de zi cu zi, cum ar fi ambuteiajele sau cozile lungi nu te mai deranjeaza atat de mult sau rezultatele sunt intotdeauna pozitive.

#6. Atragi mai multe persoane iubitoare si pline de compasiune in viata ta, inclusiv oameni care s-au aflat intr-o calatorie similara cu a ta.

#7. Nu mai te afli sub controlul ego-ului tau si iti poti da seama destul de rapid atunci cand acesta vrea sa preia controlul.

#8. Aspectele spirituale, metafizice si psihice devin subiecte de interes pentru tine si exista dorinta de a incerca terapii alternative, de a te vindeca energetic si de a-ti extinde cadourile intuitive.

#9. Corpul tau este capabil sa se vindece mult mai rapid in urma traumelor fizice si emotionale si esti mult mai constient de importanta respectului pe care trebuie sa-l acorzi corpului tau.

#10. Esti recunoscator pentru toate experientele vietii si intelegi ca nu exista experiente “bune” sau “rele”, ci doar lectii, calatorii si dezvoltare.

#11. Exista un sentiment profund care iti transmite ca esti conectat la ceva mult mai mare decat tine, te simti conectat cu intreaga viata si simti ca sufletul tau este cu adevarat infinit.

#12. Frica de moarte dispare in urma intelegerii adevaratei esente a ceea ce esti cu adevarat si a motivului pentru care te afli aici.

#13. Intuitia ta devine din ce in ce mai puternica si darurile tale psihice se pot intensifica.

#14. Viata iti prezinta multe sincronicitati si evenimente intamplatoare care par sa te indrepte in directia potrivita chiar la momentul potrivit.

#15. Ti-ai pierdut dorinta de a concura, de a face anumite lucruri doar pentru ca le fac si ceilalti. In schimb, iti urmezi propria cale, iti urmezi inima si intelegi ca exista suficienta abundenta pentru noi toti.

#16. Ai inteles ca viata si oamenii sunt o oglinda, care iti reflecta intotdeauna experientele de care ai nevoie sau pe care le-ai manifestat.

#17. Simti durerea si nedreptatile ce au loc in intreaga lume, dar la un nivel mai profund intelegi ca prin intentie pozitiva si iubitoare poti contribui la producerea anumitor schimbari energetice profunde.

#18. Rugaciunea, meditatia si conexiunea cu divinitatea au inceput sa reprezinte pentru tine instrumente importante de auto-vindecare.

#19. Incepi sa accepti oamenii si te eliberezi treptat de gandurile pline de judecata, deoarece ai inteles ca fiecare dintre noi ne aflam in propria noastra calatorie si ca facem tot ceea ce putem.

#20. Ai invatat sa te iubesti si apreciezi tot ceea ce esti si practici iubirea de sine in fiecare zi.

Aceste semne se pot manifesta diferit, intr-un mod cu adevarat unic. De asemenea, poti descoperi alte semne in diferite etape ale vietii tale in timp ce vei continua sa-ti dezvolti constiinta.

Cauti modalitati prin care sa-ti dezvolti constiinta? Poti incepe aici (click).