Cele 15 motive pentru care nu datorezi nimanui vreo explicatie

2335

13. Nu-i datorezi nimanui o intalnire doar pentru simplul fapt ca vrea sa te vada

S-ar putea sa fie frumos, sa arate bine si sa fie interesant. Cu toate acesta, nu-i datorezi nimanui o intalnire doar pentru simplul fapt ca isi doreste sa te vada. In cazul in care in interiorul tau simti ca nu-ti doresti sa mergi la intalnire, atunci nu o face. Probabil vei oferi o mica explicatie, dar ofera una cat mai scurta si pastreaza-ti decizia.

14. Nu-i datorezi nimanui o explicatie pentru decizia ta cu privire la casatorie

Indiferent daca alegi sa te casatoresti sau nu, sa ai copii sau nu, aceasta este decizia ta personala. Chiar si mama ta care si-ar dori din tot sufletul un nepotel ar trebui sa inteleaga fatpul ca aceasta este o decizie personala si faptul ca nu este una potrivita pentru toata lumea. Ea ar trebui sa-ti respecte decizia, indiferent cat de greu i-ar fi.

15. Nu-i datorezi nimanui o explicatie cu privire la alegerile din interiorul relatiei tale

Uneori, oamenii imping atat de mult limitele incat fac comentarii nepotrivite cu privire la relatia in care esti implicat. Aceasta nu este treaba lor. Probabil vei auzi comentarii de genul “nu va potriviti…” sau “ar trebui sa-ti gasesti pe altcineva…”. Cu toate acestea, nu esti obligat sa oferi nimanui o explicatie in aceasta privinta.  Traieste-ti viata si nu ramane implicat intr-o relatie doar pentru ca cineva te sfatuieste ca asa ar fi bine. Consecintele greselilor se rasfrang asupra ta, nu asupra celor care iti ofera “sfaturi” gratuite.