Ce copac esti si ce spune despre tine? Cu ajutorul zilei tale de nastere poti afla!

2460

Ian 01 – Ian 11 – Brad

Ian 12 – Ian 24 – Ulm

Ian 25 – Feb 03 – Chiparos

Feb 04 – Feb 08 – Plop

Feb 09 – Feb 18 – Cedru

Feb 19 – Feb 29 – Pin

Mar 01 – Mar 10 – Salcie plangatoare

Mar 11 – Mar 20 – Tei

Mar 21 – Stejar

Mar 22 – Mar 31 – Alun

Apr 01 – Apr 10 – Scorus de Munte

Apr 11 – Apr 20 – Artar

Apr 21 – Apr 30 – Alun

Mai 01 – Mai 14 – Plop

Mai 15 – Mai 24 – Castan

Mai 25 – Iun 03 – Frasin

Iun 04 – Iun 13 – Carpen

Iun 14 – Iun 23 – Smochin

Iun 24 – Mesteacan

Iun 25 – Iul 04 – Mar

Iul 05 – Iul 14 – Brad

Iul 15 – Iul 25 – Ulm

Iul 26 – Aug 04 – Chiparos

Aug 05 – Aug 13 – Plop

Aug 14 – Aug 23 – Cedru

Aug 24 – Sep 02 – Pin

Sep 03 – Sep 12 – Salcie plangatoare

Sep 13 – Sep 22 – Tei

Sep 23 – Maslin

Sep 24 – Oct 03 – Alun

Oct 04 – Oct 13 – Scorus de Multe

Oct 14 – Oct 23 – Artar

Oct 24 – Nov 11 – Alun

Nov 12 – Nov 21 – Castan

Nov 22 – Dec 01 – Frasin

Dec 02 – Dec 11 – Carpen

Dec 12  – Dec 21 – Smochin

Dec 22 – Fag

Dec 23 – Dec 31 – Mar

Mar (iubirea) – o constitutie subtire, o multime de farmec, sarm si atractie; o aura placuta, cochet, aventuros, sensibil, mereu indragostit, dorita de a iubi si de a fi iubit, credincios, generos, talente stiintifice, traieste pentru ziua de azi, un filosof plin de imaginatie.

Frasin (ambitia) – neobisnuit de atragator, vivace, impulsiv, exigent, nu-i pasa de  critici, ambitios, talentat, ii place sa se joace cu soarta, poate fi egoist, o persoana de incredere; iubit prudent, dar credincios, uneori mintea ii poate conduce inima, dar ia parteneriatul foarte in serios.

Fag (creativitatea) – creativ, ingrijorat cu privire la aspectul sau, materialist, o buna organizare a vietii si a carierei, econom, lider, nu-si asuma riscuri inutile, rezonabil, un excelent partener de viata, dornici sa-si mentina silueta (diete, sport, etc.)

Mesteacan (inspiratia) – vivace, elegant, prietenos, modest, uraste vulgaritatea, iubeste viata in natura si pacea, nu foarte pasional, plin de imaginatie, putina ambitie, creeaza o atmosfera de calm si de continut in jurul sau.

Cedru (increderea) – de o frumusete rara, stie cum sa se adapteze, ii place luxul, tinde sa-i priveasca de sus pe ceilalti, sigur pe sine, determinat, nerabdator, ii place sa impresioneze, talentat, harnic, capabil sa ia decizii rapide.

Castan (onestitatea) – nu vrea sa impresioneze, poseda un dezvoltat simt al dreptatii, vivace, diplomat, cu toate ca uneori se irita usor in societate, de multe ori din cauza increderii in sine; uneori afiseaza o atitudine de superioritate, se simte neinteles, iubeste o singura data, are dificultati in a-si gasi un partener.

Chiparos (fidelitatea) – puternic, musculos, adaptabil, ia ce vrea de la viata, optimist, doritor de bani si de recunoastere sociala, uraste singuratatea, iubitor pasional care nu poate fi satisfacut asa usor, credincios, iute la manie, indisciplinat, pedant si lipsit de griji.

Ulm (nobilitatea) – forma placuta, haine de bun gust, cerinte modeste, tinde sa nu ierte greselile, vesel, ii place sa se afle in control, onest si credincios, ii place sa ia decizii in locul celorlalti, generos, un bun simt al umorului, practic.

Smochin (sensibilitatea) – foarte puternic, plin de vointa, independent, nu accepta contradictiile sau argumentele, iubeste viata, familia, copiii si animalele, un fluture social, un bun simt al umorului, ii place sa leneveasca, talent practic si inteligenta.

Brad (misterul) – gusturi extraordinare, demnitate, sofisticat, iubitor de frumos, capricios, incapatanat, egoist, dar ii pasa de cei apropiati, destul de modest, foarte ambitios, talentat, partener mereu nemultumit, multi prieteni, multi dusmani, de incredere.

Alun (originalitatea) – fermecator, intelegator, stie cum sa faca o prima impresie, luptator activ pentru cauza sociala, popular, capricios, partener onest si tolerant, poseda un simt corect al dreptatii.

Carpen (bunul gust) – de o frumusete rece, are grija de aspectul sau si de starea sa de sanatate, altruist, adeptul unei vieti simple, traieste o viata disciplinata; cauta bunatatea si recunoasterea intr-un partener de viata, este fericit cu sentimentele sale, nu are incredere in majoritatea oamenilor, nu este niciodata sigur de deciziile sale, foarte constiincios.

Tei (indoiala) – se straduieste sa accepte complexitatea vietii, uraste violenta, stresul si lenea; sensibil, se sacrifica adesea pentru prietenii sai, foarte talentat, dar nu suficient de tenace pentru a le ajuta sa infloreasca, se plange adesea, foarte gelos, dar loial.

Artar (independenta) – face tot ce poate pentru a nu fi perceput de sine insusi ca fiind o persoana obisnuita, plin de imaginatie si originalitate, timid si rezervat, ambitios, mandru, increzator in sine, insetat de noi experiente, un om complex, invata usor, o viata sentimentala complicata, vrea sa impresioneze.

Stejar (viteazul) – robust, curajos, puternic, dar sensibil, independent, nu-i place schimbarea, cu picioarele pe pamant, un om de actiune.

Maslin (intelepciunea) – iubeste sentimentele profunde pline de caldura, rezonabil, echilibrat, evita violenta, vesel, calm si tolerant, empatic; eliberat de gelozie, ii place sa citeasca si iubeste compania persoanelor sofisticate.

Pin (special) – iubeste compania agreabila, foarte robust, stie cum sa-si faca viata confortabila, foarte activ, natural, un prieten de nadejde, dar nu prietenos, iubeste cu pasiune, dar aceasta arde repede, renunta cu usurinta, dezamagit pana cand isi descopera idealul, demn de incredere, practic.

Plop (incertitudinea) – curajos, doar daca este necesar, foarte dificil de cele mai multe ori, adesea singur, o natura artistica, bun organizator, are tendinta de a se indrepta catre filosofie, de incredere in orice situatie, ia parteneriatul foarte in serios.

Scorus de Munte (veselia) – plin de farmec, vesel, talentat, altruist, ii place sa atraga atentia asupra sa, iubeste viata, agitatia si chiar complicatiile acesteia; atat dependent cat si independent, artist, pasional, emotional, nu iarta prea usor.

Nuc (pasiunea) – ciudat si plin de contraste, de multe ori egoist, agresiv, nobil, ambitios, lipsit de flexibilitate, nu tocmai placut, dar admirat, un foarte bun strateg, foarte gelos si pasional, nu face compromisuri.

Salcia plangatoare (melancolia) – frumos, dar plin de melancolie, foarte empatic, iubeste frumosul si vede in orice, ii place sa calatoreasca, visator, agitat, capricios, sincer, poate fi influentat, inuitiv, sufera din dragoste, dar uneori isi gaseste un partener stabil.