Acest remediu este foarte eficient in tratarea picioarelor umflate!

1272

Multi ar putea crede ca picioarele umflate sunt un lucru obisnuit care nu are nevoie de o atentie speciala. Cu toate acestea, umflarea picioarelor este un fenomen nu tocmai placut. Picioarele sunt partea care sustin cea mai mare parte a greutatii corpului. Aceasta sarcina poate fi cauzata de excesul de greutate sau, mai mult decat atat, de conditiile de munca specifice, cum ar fi statul in picioare o perioada foarte lunga de timp.

Va sugeram cateva remedii  si sfaturi care va vor ajuta sa rezolvati problema picioarelor umflate intr-un mod rapid si cat se poate de natural.

Mai intai de toate, este foarte important sa reduceti aportul zilnic de sare. In cazul in care nu puteti renunta complet la sare, puteti utiliza numai sare de mare sau sare de Himalaya. Fiecare dintre noi suntem obisnuiti cu alimentele sarate, iar alimentele fara sare nu prea au gust. Astfel, in ajutorul nostru isi fac aparitia lamaia si mirodeniile, pe care le putem adauga la mancare pentru un plus de gust. Cele mai utile sunt patrunjelul si mararul, deoarece detin proprietati diuretice. De asemenea, se recomanda consumul de apa cu lamaie pe tot parcursul zile si consumul a cat mai multe fructe si legume cu efect diuretic puternic.

Prepara un diuretic excelent din radacina de patrunjel (preventiv) – Se adauga 1 lingura de radacina sau frunze de patrunjel tocat. Se toarna 300 de ml de apa peste el, se adauga cu un capac si se lasa sa stea peste noaptea. Apoi, se strecoara bautura, se adauga sucul de la o lamaie si se bea cate 100 ml de trei ori pe zi.

Atunci cand picioarele tale sunt umflate, semintele de in preparate astfel te pot ajuta enorm de mult:

Intr-un litru de apa, se adauga patru lingurite de seminte de in si se pune pe aragaz. Se lasa la foc mediu timp de 10-15 minute. Apoi, se indeparteaza de pe aragaz, se acopera si se lasa intr-un loc cald timp de o ora. Adauga sucul de la o lamaie si se bea acest suc pe tot parcursul zilei. Este important ca atunci cand este consumat sa fie cald. Bea acest suc timp de doua saptamai si vei vedea cum scapi de picioarele umflate.