Aceasta este reteta care poate preveni si vindeca afectiunile ficatului!

2043

In zilele noastre, viata agitata pe care o traim cei mai multi dintre noi face si mai dificil sa avem o dieta echilibrata. Cu agitatia de la munca si din viata privata, ne-a ramas foarte putin timp sa pregatim mancare proaspata si sanatoasa. Ca rezultat, majoritatea oamenilor recurg la o mancare gata preparata, care necesita un timp foarte redus de pregatire.

Cu toate acestea, aceste alimente nu aduc decat putine beneficii corpului, deoarece nutrientii din interior au fost epuizati. Si chiar mai rau, aceste alimente contin, de obicei, o multime de substante chimice daunatoare. Chiar si fructele si legumele de la supermarket sunt pline de pesticide, cu exceptia cazului in care cheltuim sume uriase pe cele ecologice.

S-ar putea sa fii constient de faptul ca prin consumul acestor alimente pe termen lung iti poti afecta sanatatea ficatului, care este unul dintre cele mai importante organe ale corpului, responsabil pentru eliminarea toxinelor din organism.

Reteta simpla care iti poate detoxifia ficatul

Dieta sanatoasa este esentiala pentru sanatatea ficatului. Este important sa-i oferiti ficatului o cantitate mare de substante nutritive prin alimentele pe care le consumi pentru a-i permite acestuia o functionare corecta. Aminteste-ti ca bolile hepatice se fac simtite intr-un stadiu avansat si intr-o astfel de etapa pot fi mult mai dificil de tratata.

Curatarea regulata a ficatului este cea mai buna protectie pe care o avem la dispozitie impotriva bolilor hepatice, cum ar fi ficatul gras si hepatita.

Aceasta reteta este complet naturala si cu adevarat benefica pentru a curata ficatul si necesita cateva ingrediente pe care le puteti gasi cu usurinta.

Acestea sunt ingredientele:

O mana de frunze proaspete de menta

Suc de portocale

Suc de lamaie

1 litru de apa

Miere

Cum se prepara

Se fierbe apa si se adauga frunzele de menta. Se lasa la fiert timp de cinci minute, se stinge focul si se lasa la racit. Dupa aceea, se adauga sucul de lamaie si de portocale si mierea. Se amesteca bine si este gata pentru consum. Aceasta reteta uimitoare va ajuta la detoxifierea ficatului si iti va imbunatati digestia.

Sursa