Cele 11 intrebari importante care iti pot transforma viata

3008

Simti ca ti-ai pierdut pasiunea pentru viata sau pentru munca? Poate ca ai trecut prin aceasi rutina de atatea ori incat nu-ti mai amintesti cu adevarat pasiunea. Daca ai momente in care esti frustrat sau plictisit, daca iti doresti o mai mare conexiune si daca te intrebi daca ceea ce ai acum este tot ceea ce vei avea, acesta ar fi momentul sa faci o schimbare drastica.

In urma cu sase ani, am fost blocat intr-un loc de munca in publicitate, care a reusit sa-mi sufoce sufletul. Medicul m-a diagnosticat cu depresie clinica si acesta a fost apelul meu de trezire. Am realizat ca aceasta depresie a fost rezultatul uni simplu, dar profund esec: esecul de a-mi asculta propria mea inima. Nici nu stiam care este adevarata mea chemare, dar stiam ca imi lipseste.

Asa ca, am pornit intr-o calatorie pentru a descoperi sinele meu adevarat si in acest proces, am reusit sa descopar dragostea pentru viata si pentru mine si astazi imi traiesc viata la maxim. Mi-am transformat viata prin gasirea scopului, iar calatoria mea a inceput adresandu-mi cateva intrebari foarte importante. Prin calatoria mea personala, am invatat multe despre ce inseamna de fapt sa fii implinit si fericit si ce masuri putem lua pentru a ajunge acolo.

#1. Sunt oare in continuare atasat de ceva ce nu-mi mai foloseste cu adevarat?

#2. Ce incerc sa evit din pricina sentimentelor de frica?

#3. Ce vis am ignorat, vis care contiua sa ma urmareasca chiar si in ziua de astazi?

#4. Ce incerc, prin puterea vointei proprii, sa fortez in viata mea?

#5. Ce abilitati sau talente nu-mi folosesc suficient?

#6. De ce imi este frica cu adevarat?

#7. Care sunt ingrijorarile de care ar trebui sa ma eliberez?

#8. Ce pot elimina din viata mea spre binele meu?

#9. Ce-mi aduce autentice sentimente de bucurie?

#10. Cand ma simt eu insumi la adevarata mea valoare?

#11. Ce sunt dispus sa schimb din viata mea?

Trebui sa fim 100% sinceri cu noi insine despre ceea ce ne dorim si despre cine suntem. In acest spatiu sincer transformarea poate avea loc.