ZECE alimente afrodisiace pentru o viata sexuala mai buna

1511

Disfunctiile sexuale sunt o cauza a problemelor in viata personala a oamenilor, atat pe plan mental cat si pe plan fizic. De asemenea, aceste disfunctii pot distruge casnicii si relatii. Alimentele si plantele naturale au fost folosite de mii de ani pentru tratarea acestor disfunctii sexuale.

Alimentele cu proprietati afrodisiace sunt surse naturale care au proprietatea de a stimula dorinta sexuala in cazul ambilor parteneri. Potrivit medicilor si specialistilor in nutritie, aceste alimente contin enzime ce au proprietatea de a ne stimula eficient libidoul. Un consum regulat al acestor afrodisiace mentionate in lista de mai jos va poate ajuta sa va refaceti viata sexuala. V-am atras atentia, nu-i asa?

10. Mierea

miere

Borul este unu dintre cele mai rare minerale, iar acesta se gaseste in compozitia mierii si este utilizat de organismul nostru prin ajutorul pe care acest mineral il ofera metabolizarii hormonului feminin. De asemenea, mierea are proprietatea de a stimula cresterea nivelurilor de testosteron. De aceea, mierea este benefica atat barbatilor cat si femeilor in ceea ce priveste imbunatatirea vietii sexuale. De asemenea, mierea este bogata in vitaminele complexului B, vitamine care va vor ajuta sa va condimentati viata sexuala.
9. Pepenele Rosu

pepene rosu

Fitonutrientul prezent in pepenele rosu, citrulina, stimuleaza eliminarea oxidului nitric din organism. In consecinta este promovata starea de relaxare a vaselor de sange. Datorita acestei relaxari, erectiile vor dura mai mult si vor fi mai puternice.
8. Rodiile

rodie

Continutul ridicat de antioxidanti pe care il intalnim in interiorul acestor fructe delicioase fac din acestea una dintre cele mai bune optiuni pentru stimularea vietii sexuale. Rodiile protejeaza mucoasa vaselor de sange si stimuleaza circulatia sanguina in timpul sexului.
7. Vanilie

vanilie

Un mod foarte simplu de a va folosi de toate beneficiile pe care vanilia ni le poate oferi este de a o include in deserturile noastre. Dupa desert va veti putea convinge de eficienta sa, cu toata ca simpla sa aroma va va stimula apetitul sexual.
6. Vinul Rosu

vin rosu

Atioxidantul denumit resveratrol pe care-l intalnim in tipurile de vin rosu are proprietatea de a stimula relaxarea organismului. Imbunatateste circulatia sanguina si reprezinta una dintre cele mai bune variante cu ajutorul careia iti poti imbunatati viata sexuala.
5. Stridiile

stridii

Stridiile sunt unele dintre cele mai afrodisiace alimente. Nivelurile ridicate de zinc ofera un impuls pozitiv nivelurilor de testosteron din organism. Incercati sa mancati stridii zilnic, timp de o saptamana si veti observa cu siguranta o schimbare.
4. Ciocolata

ciocolata

Datorita substantei pretioase pe care o contine, denumita feniletilamina, ciocolata produce puternice sentimente de excitare sexuala, atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor. Doar o singura bucatica de ciocolata neagra zilnic, va poate indulci viata sexuala.
3. Avocado

avocado

Nivelul crescut de vitamina E pe care-l contine Avocado, fac din acest fruct afrodisiacul perfect. Fructele de avocado ajuta stimularea productiei de testosteron, progesteron si estrogen, atat in cazul barbatilor cat si in cazul femeilor. De asemenea, in cazul femeilor, lubrifierea vaginala va fi mai eficienta.
2. Banane

banana

Nivelul ridicat de minerale intalnit in cazul bananelor fac din aceste fructe afrodisiace de top. Magneziu, potasiu si vitamina B sunt importante pentru stimularea libidoului. In plus, bananele contine o enzima denumita bromelina, aceasta enzima avand proprietatea de a imbunatati viata sexuala a barbatilor.
1. Ardeiul iute

chilii

Datorita enzimei pe care acestia o contin, denumita capsaicina, circulatia sanguina este stimulata si in consecinta performatele sexuale sunt imbunatatite.

Sursa: stylecraze.com