Suferi de depresie sau de anxietate? Trebuie sa citesti asta!

1520

Candida afecteaza capacitatea ficatului de a stoca vitamina B12. Organismul uman nu are nevoie de cantitati foarte mari de vitamina B12, dar in cazul in care nivelurile acestui nutrient sunt mici, depresia si alte probleme psihice se pot dezvolta foarte rapid.

Substantele produse de aceasta ciuperca sunt toxice pentru organismul uman. Candida trece prin vasele sanguine si isi gaseste alte zone ale corpului pe care sa le invadeze, ceea ce face ca detoxifierea organismului sa fie un proces extrem de dificil.

Este foarte rar sa intalnesti o persoana care sufera de depresie, dar care nu sufera de o dezvoltare excesiva de candida. De cealalta parte, este foarte rar sa intalnesti o persoana care nu sufera de o supra-abundenta de candida. Acestea fiind spuse, este foarte dificil sa-ti imbunatatesti mentalitatea fara o minte sanatoasa. De aceea nu poti avea o minte sanatoasa, fara un colon sanatos.

Sanatatea precara a colonului duce la o sanatate mentala precara. In cazul majoritatii bolilor, atat fizice, cat si mentale, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face, si primul lucru pe care ar trebui sa-l faci, este sa iti imbunatatesti starea de sanatate a tractului digestiv prin mentinerea sub control a acestei ciuperci si prin echilibrarea florei intestinale.

In cazul in care doresti sa afli daca suferi sau nu de aceasta infectie fungica, nu ar trebui sa mergi neaparat sa mergi la medic. Acest test simplu te poate ajuta sa afli daca suferi sau nu de candidoza:

Comments are closed.