Prevenirea si tratarea cancerului in mod natural

1184

Dupa foarte multa vreme in care oamenilor li s-a spus ca singura modalitate de a trata cancerul este chimioterapia, a venit momentul sa aflam ca exista si alte tratamente care pot ajuta pacientii din lumea intreaga sa previna si nu in ultimul rand sa trateze aceasta cumplita boala. Iata cele mai importante lucruri cu privire la prevenirea si tratarea cancerului in mod natural pe care ar trebui sa le cunosti:

1. In organismul fiecarei persoane exista celule canceroase. Aceste celule nu-si fac simtita pezenta in cazul analizelor decat in momentul in care acestea ating un numar foarte mare. Atunci cand medicii, in urma tratamentelor de chimioterapie le spun pacientilor ca in organismul lor nu mai exista celule canceroase ceea ce spun de fapt este ca numarul de celule canceroase nu a atins limita detectabila.

2. Celulele canceroase isi fac simtita prezenta de la 6 pana la 10 ori in viata unui om.

3. Atunci cand sistemul imunitar  este puternic, celulele canceroase sunt distruse si astfel este impiedicata multiplicarea acestora si formarea tumorilor.

4. Atunci cand o persoana are cancer acesteia i se indica anumite deficiente nutritionale. Cauza s-ar putea datora factorilor genetici, de mediu sau stilului de viata.

5. Pentru depasirea deficientelor nutritionale multiple, este necesara o schimbare radicala a dietei si administrarea de suplimente nutritive care au capacitatea de a-ti intari sistemul imunitar.

6. Chimioterapia este un tratament care implica otravirea celulelor canceroase, proces in care sunt afectate si celulele sanatoase ale maduvei osoase, ale tractului gastro-intestinal si poate provoca leziuni ale ficatului, rinichilor, inimii si plamanilor.

7. Radiatiile, in timp ce distrug celulele canceroase, au un efect dezastruos si asupra celulelor sanatoase ale organismului.

8. Tratamentul initial de chimioterapie poate reduce dimensiunea tumorilor. Cu toate acestea, tratamentul prelungit de chimioterapie nu are ca rezultat intr-o distrugere mai eficienta a tumorii canceroase.

9. Atunci cand organismul este impovarat de toxicitatea tratamentului cu chimioterapie, sistemul imunitar este fie compromis fie distrus. Prin urmare persoana in cauza poate muri in urma aparitiei anumitor infectii banale sau a anumitor complicatii.

10. Chimioterapia poate determina mutatia celulelor canceroase, tumora devenind astfel foarte dificil de distrus. De asemenea, chirurgia poate provoca raspandirea celulelor canceroase catre alte organe.

11. Una dintre cele mai eficiente modalitati prin care putem lupta impotriva cancerului este aceea de a infometa celulele canceroase lipsindu-le de alimentatia care le ajuta sa se multiplice.

Cu ce se hranesc celulele canceroase:

a. Zaharul este hrana preferata a celulelor canceroase. De precizat ca inlocuitorii de zahar, sunt la fel si in unele cazuri mult mai daunatori.

b. Laptele – cauzeaza productia de mucus, in special la nivelul tractului gastro-intestinal. Cancerul este hranit de acest mucus.

c. Celulele canceroase prospera intr-un mediu acid. O dieta pe baza de carne este o dieta acida, de aceea va este recomandat sa consumati peste si carne de pui, in detrimentul celei de vita sau de porc.

d. O dieta bazata in proportie de 80% pe legume proaspete, fructe si sucurile naturale de fructe va poat ajuta sa va alcalinizati ph-ul organismului. Restul de 20% poate fi completata de alimente gatite. Sucurile de legume proaspete  ii vor furniza organismului enzime vii care sunt foarte usor de asimilat de celulele organismului tau.

e. Evita cafeaua, ceaiul si ciocolata. Ceaiul verde poate fi o alternativa sanatoasa datorita proprietatilor de lupta impotriva cancerului.

12. Proteinele din carne sunt digerate mult mai greu de catre organism si necesita o cantitate mult mai mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in intestine si reprezinta una dintre cauzele acumularii de toxine.

13. Peretii celulelor canceroase sunt  acopeite de un strat protector format din proteine. Consumand mai putine proteine, le vom permite enzimelor sa atace mult mai eficient celulele canceroase.

14. Anumite suplimente nutritive intarsesc sistemul imunitar permitandu-le celulelor sanatoase sa castige lupta impotriva celulelor canceroase. Vitamina E este una dintre cele mai importante vitamine care lupta impotriva celulelor canceroase.

15. Cancerul este o boala a mintii, a corpului si a sufletului. O atitudine proactiva si pozitiva il va ajuta pe razboinicul impotriva cancerului sa supravietuiasca.

Furia, lipsa iertarii si amaraciunea au capacitatea de a schimba ph-ul organismul intr-unul acid. Relaxeaza-te si invata sa te bucuri de viata.

16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta intr-un mediu bogat in oxigen. Practicarea exercitiilor fizice zilnic si respiratia profunda sunt doar cateva dintre instrumentele care va pot ajuta sa transportati mult mai mult oxigen la nivel celulalar. Terapia cu oxigen este un alt instrument capabil sa distruga celulele canceroase.