Metoda straveche a Privitului la Soare

582
.

Cum se practica aceasta metoda?

Aceasta metoda o poti urma o singura data in viata ta, de obicei, pentru o perioada de 9 luni.

Puteti clipi din ochi, nu este necesar sa aveti o atentie fixa, dar nu aveti voie sa purtati ochelari sau lentile de contact.

0-3 luni – priveste soarele la primele ore ale diminetii, o singura data pe zi, vreme de 10 secunde. Este important sa stati in picioarele goale si sa va aflati intr-o conexiune cu Pamantul. Adauga 10 secunde in plus practicii cu fiecare zi care trece, astfel incat la 10 zile de la inceperea practicii sa privesti soarele vreme de 100 de secunde. La sfarsitul celor trei luni de zile, atingi 15 minute.

3-6 luni – In timpul acestei perioade atingi durata de 30 de minute, iar studiile demonstreaza ca toate bolile fizice incep sa dispara, deoarece razele soarelui au atins deja creierul. Organele vitale sunt dependente de o anumita culoare a soarelui, rosu – rinichii, galben – inima,  verde – ficat, etc. Fiecare culoare atinge organele specifice si remediaza eventualele probleme. De aceea, este recomandat sa consumati o dieta bogata in toate culorile.

6-9 luni – de indata ce ai atins 7.5 luni – 35 de minute – foamea  scade considerabil. In aceasta etapa organismul tau se hraneste cu energia solara si nevoia de alimente scade.

De indata ce ai atins durata de 44 de minute, este momentul sa te opresti deoarece practica poate deveni periculoasa pentru tine. Cu toate acestea, in aceasta perioada, vreme de sase zile este necesar sa mergi descult, in fiecare zi, vreme de 45 de miunte, pentru a te impamanteni.

In cazul in care alegi aceasta practica, este important sa acorzi o atentie regulilor acesteia, sa dai dovada de precautie si in cazul in care exista aceasta posibilitate, sa ceri sfatul unui expert sausfatul unei persoane care a mai urmat aceasta practica.

Ramai conectat cu natura si nu vei mai avea nevoie de medicamente in viata ta. VEZI DOCUMENTARELE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

.