Manifestarea realitatii – Puterea subconstientului tau si principiile cheie ale manifestarii

2036

Principiul #4 – Relaxeaza-te!

Urmatorul pas este unul crucial in cadrul procesului de manifestare. Cu scopul de a manifesta cu adevarat dorintele tale, este foarte important sa te relaxezi! Un Curs in Miracole ne invata: “Cei care sunt siguri de rezultat nu-si permit sa astepte si sa astepte fara sentimentele de anxietate.” Retine acest mesaj si ai incredere ca ceea ce-ti doresti este deja pe drum. De asemenea, ai incredere ca Universul are un plan mult mai bun decat tine. Desi exista o claritate in legatura cu ceea ce-ti doresti, nu poti controla momentul sau forma in care isi va face aparitia. Relaxeaza-te si ai incredere in acest proces.

Principiul #5 – Ai incredere!

Atunci cand cunosti cu adevarat exista o intentie foarte puternica in spatele a ceea ce-ti doresti. Atunci cand cunosti cu adevarat nu mai exista vibratii de frica sau de neincredere. Tu doar stii. In timp ce indoielile tale se departeaza incetul cu incetul de tine, dorinta este inlocuita de incredere. Astfel, increderea apare in mod natural. Cand vei practica pasii de la unu la patru, vei gandi mai limpede si te vei simti mult mai fericit. Acest proces detine o putere de vindecare uimitoare si conduce catre o cunoastere profunda a faptului ca te afli exact acolo unde ar trebui sa fii.

Adopta fericirea ca stil de viata!

Angajeaza-te in acest proces format din cinci pasi si ai incredere ca te afli exact acolo unde ar trebui sa fii. Dorinta ta principala este aceea de a te simti bine? Ai incredere ca vei primi tot ceea ce vei avea nevoie pentru a manifesta acest sentiment si aminteste-ti: adevarata manifestare este fericirea, iar orice altceva este doar o cireasa pe tortul urias si delicios care exista deja in viata ta!

Puterea subconstientului tau – Tehnici puternice de manifestare a realitatii – Gregg Braden

Aceassta este puterea mintii subconstientului tau vazuta prin puterea emotiilor! Acest fenomen functioneaza in interiorul creierului nostru 100% din timp pentru a crea lumea din jurul nostru. Crezi sau nu, dar puterea gandurilor tale este extrem de importanta, dar pentru ca magia fizicii cuantice sa-si faca aparitia este foarte important sa legi puterea emotiilor de gandul cu ajutorul caruia doresti sa atragi ceea ce-ti doresti in viata ta. Este esential sa urmaresti acest interviu cu scopul de a reusi sa manifesti realitatea pe care ti-o doresti: