Imaginile secrete de la balul Iluminati al familiei Rothschild (1972)

1321

La data de 12 decembrie 1972, Marie-Helene de Rothschild, membra a celei mai puternice familii din lume, a fost gazda unui bal bazat pe curentul suprarealismului la Chateau de Ferrieres, una dintre uriasele vile ale familiei sale. Cu toate ca aceste evenimente sunt tinute secret, fotografiile acestui eveniment special au aparut pe internet. Pentru a face un rezumat al evenimentului ce a avut loc in acea seara de decembrie, putem spune ca a fost o combinatie de “Cu ochii larg inchisi”(1999) amestecata cu un videoclip pop in stilul cunoscutei canterete Lady Gaga. Probabil crezi ca este o gluma, dar descrierea este cat se poate de reala. Cat se poate de adevarat este faptul ca, in spatele tuturor acestor jocuri si in spatele distractiei, aceste poze dezvaluie ideologia de baza si starea de spirit a elitei oculte, o tematica intalnita foarte des in nenumaratele videoclipuri illuminati care impanzesc posturile muzicale de televiziune.

Invitatia este scrisa in sens invers. Pentru a o citi ai nevoie de o oglinda. Inversiunea are o importanta majora in cazul mintilor pseudo-satanice, fiind simbolul taramurilor spirituale. Cerul albastru si norii simbolizeaza constiinta cosmica.

01

Invitatia la cina suprarealista 12 decembrie 1972 sau 12.12.72

76 = 6 x 12

21 este numarul 12 invers

In numerologie, 12 = 1 + 2 = 3, cifra 3 fiind numarul roialitatii.

1

Vila Chateau de Ferrieres a fost luminata cu rosu pentru a o face sa para ca si cand ar fi un infern in flacari. Scene din filmul “A noua poarta”, un film despre satan regizat de Roman Polanski, au fost filmate acolo. In filmul “Cu ochii larg inchisi”, ritualul ocult are loc intr-un alt conac Rothschild, Mentmore Towers din Marea Britanie.

02

Baronul Alexis de Rede poarta o masca cu patru fete. Aceasta masca simbolizeaza controlul asupra celor patru colturi ale planetei. O masca similara poate fi observata si in filmul “Cu ochii larg inchisi”.

03

Au existat o multime de colivii peste tot.

04

05

Costumul acestei invitate simbolizeaza fructul interzis din Gradina Edenului.

06

„Copii morti” – una dintre piesele centrale ale acestui bal.

2

Gazda poarta un cap cu coarne gigant.

07

In videoclipul le mai jos, mai exact la minutul 2:10,  il puteti vedea in imagini pe unul dintre oaspetii de onoare, Salvadore Dali.