Dovada existentei Uriasilor din Egiptul antic ignorata!

1220

O descoperire uimitoare a fost facuta in tara faraonilor si a piramidelor. Mai multe fotografii au fost trimise ziarului german Bild de catre un cercetator pe nume Gregor Sporri. Imaginile arat un deget mumificat care pare a fi degetul unui om, cu exceptia unui detaliu important – dimensiunea sa.

Degetul urias masoara 45 de centimetri lungime si ar fi apartinut unui gigant inalt de 4.8 metri.  Inaltimea uriasului care ar fi existat in trecut este uluitoare, avand in vedere ca ar fi fost de doua ori mai inalt decat cel mai inalt om inscris in Cartea Recordurilor.

01

Ar putea fi aceasta o dovada de necontestat a faptului ca gigantii au trait odata in Egiptul antic? Unde se afla restul corpului? A ramas oare restul corpului mimificat la fel de bine?

Sporri a descoperit aceasta dovada rara in anul 1988 in timp ce desfasura anumite cercetari in Egipt. El a aflat despre un om batrn care facea parte dintr-o dinastie a hotilor de morminte, ar ar fi avut un obiect neobisnuit in posesia sa. Sporri a platit la acea vreme 300 de dolari pentru a cerceta degetul si pentru a-l surprinde in imagini. El a incercat sa cumpere degetul, dar batranul nu a dorit sa-l vanda, din motivul ca s-a afla in familia sa de generatii intregi.

02

De atunci, Sporri a incercat sa atraga atentia oamenilor de stiinta, dar incerarile sale au fost intampinate cu scepticism. Din cate se pare, aceasta descoperire nu pare a se potrivi foarte bine cu teoriile stiintifice existente.

In anul 2009, Sporri s-a intors in Egipt in cautarea omului batran si a degetului, dar nu a reusit sa-l gaseasca.

03

Povestile cu uriasi sunt abundente, dar oamenii de stiinta le-au resping mereu catalogandu-le ca fiind simple legende. Exista mai multe teorii care pretind ca descoperirile scheletelor unor uriasi sau a unor artefacte care ar avea legatura cu acestia au fost fost suprimate in mod activ, deoarece ar zdruncina din temelii multe dintre teoriile stiintifice actuale.

Se pare ca acest deget mumificat ciudat ramane pentru moment. Poate va reaparea in viitor, oferindu-le oamenilor de stiinta o sansa de a studia si de a oferi un raspuns la aceasta intrebare veche – Au mers odata uriasii pe Pamant sau nu?