Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

1566

Acestea sunt cateva dintre strategiile care m-au ajutat sa raman centrata si sa nu mai absorb energia celorlalti oameni din jurul meu.

#1. In primul rand, este foarte important sa te intrebi “Este emotia aceasta a mea sau a altcuiva? Ar putea fi ambele variante valabile. In cazul in care emotia, cum ar fi frica sau furia este a ta, confrunta intr-un mod bland cauza sa, fie pe cont propriu, fie cu ajutor profesionist.  In cazul in care aceasta nu este propria ta emotie, incearca sa recunosti ce anume a generat-o. De exemplu, in cazul in care tocmai te-ai intors de la cineva unde ai vizionat o comedie, dar te-ai intors cuprinsa de depresie, aceasta ar putea fi o emotie imprumutata de la presoana in preajma careia ai stat la film – campurile voastre energetice se suprapun. Acelasi lucru este valabil si atunci cand mergi la un concert sau la mall.

#2. Atunci cand este posibil, distanteaza-te de sursa suspectata. Indeparteaza-te la o distanta de cel putin douazeci de metri distanta si vezi daca simti o usurare. Intr-un loc public, nu ezita sa schimbi locurile in cazul in care simti ca iti este impus un sentiment de depresie.

#3. Timp de cateva minute centreaza-te concentrandu-te asupra respiratiei – astfel te reconectezi cu tine insuti si te eliberezi de emotiile negative. Vizualizeaza toata negativitatea ca fiind o nor negru care se indeparteaza de tine pana in momentul in care dispare la orizont.

#4. Emotiile negative, cum ar fi frica, pot domina centrul emotional al plexului solar. Pune o palma pe acest centru si trimite energie iubitoare pentru a elimina stresul. In cazul unei depresii sau in cazul anxietatii foloseste aceasta metoda zi de zi pentru a contribui la consolidarea acestui centru energetic. Aceast metoda este reconfortanta si aduce cu sine un sentiment de siguranta si optimism.

#5. Apara-te! O forma de protectie la indemana fiecaruia pe care foarte multi oameni o folosesc implica vizualizarea unui scut de lumina care protejeaza intregul corp. Gandeste-te ca la un scut care blocheaza negativitatea sau disconfortul fizic si care permite aspectelor pozitive sa patrunda in interiorul sau.