Cele ZECE remedii naturiste eficiente impotriva sangerarii gingiilor

3555

8. Sucul de merisor

Una dintre principalele cauze majore ale sangerarii gingiilor este reprezentata de placa bacteriana. Consumul de suc de merisor s-a demonstrat ca are capacitatea de a disloca aceste bacterii prezente la nivelul danturii. Este important sa retinem ca sucul de merios trebuie sa fie neindulcid, deoarece zaharul iti poate afecta in mod serios sanatatea dintilor.

9. Pasta de lamaie

Prepararea acestui remediu este simpla. Se amesteca o mica cantitate de suc de lamaie impreuna cu un praf de sare si se aplica in zona afectata. Dupa cateva minute se clateste gura cu apa calda. Acesta este un remediu eficient deoarece lamaile au o multime de calitati ce sunt eficiente in tratamentul sangerarii gingiilor. Lamaile sunt foarte bogate in vitamina C si au, de asemenea, proprietati anti-inflamatorii.

10. Renunta la fumat

Afectiunile dentare si gingivale sunt destul de des intalnite in randul fumatorilor. Asa ca, in cazul in care se intampla sa fii un fumator care sufera de sangerarea gingiilor, atunci este timpul sa renunti la acest viciu periculos.