Cele zece lectii de viata care te vor ajuta sa treci peste orice obstacol

1597

Acestea sunt cele zece lectii de viata care te vor ajuta sa treci peste orice obstacol din viata ta:

1. Viata nu o sa fie intotdeauna asa cum ti-ai dori sa fie, indiferent de cat de mult ai incerca sa o controlezi.

2. Schimbarea este inevitabila! De aceea, cel mai bine este sa ii urezi bun venit si sa o imbratisezi din timp.

3. Renuntarea si eliberarea de atasamente este cel mai inspaimantator si cel mai eliberator lucru pe care il poti face pentru tine insuti. Acesta este cu adevarat un cadou deghizat. Nu o sa afli ce-ti ofera pana nu-l vei desface.

4. Este in regula sa fii de unul singur uneori, deoarece dezvoltarea ta este o calatorie individuala.

5. Dezvoltarea flexibilitatii iti ofera posibilitatea de a te adapta. Adaptandu-te, vei deveni mai intelegator, mai rabdator si plin de compasiune, in special in momentele in care simti ca inoti impotriva curentului.

6. Atasamentul fata de anumite convingeri si fata de anumite idealuri te poate distruge uneori. Din cand in cand, este in regula sa incalci anumite reguli.

7. Nu subestima niciodata puterea tacerii. Unele dintre cele mai profunde descoperiri isi fac aparitia in cele mai linistite locuri si momente.

8. Puterea ta interioara iese la iveala in momentele in care esti dispus sa te confrunti cu propriile tale lupte. Esti mult mai puternic decat crezi!

9. Viata este mult prea scurta pentru a sta suparat pe tine si pe ceilalti. Nu merita sa-ti pierzi timpul astfel. Zambeste!

10. Imbratiseaza-ti toate tendintele umane – bune si rele – pentru ca aceste calitati sunt cele care te fac frumos si autentic.