Cele ZECE alimente biblice vindecatoare

832
.

5. Painea din cereale incoltite

“Ia-ti grau si orzi si bob si linte si mei si ovaz si le vei pune intr-un vas de lut si vei face din ele paini pentru tine; si le vei manca pe durata celor o suta nouazeci de zile, dupa numarul zilelor cat vei sta culcat pe partea ta” – Iezechiel 4:9

In Cartea lui Ezechiel, Dumnezeu i-a oferit profetului Ezechiel o reteta de paine, ce s-a dovedit a fi painea perfecta. Stiinta ne-a demonstrat recent faptul ca aceasta paine contine toti aminoacizii esentiali, fiind o proteina completa. Principalul motiv pentru care painea lui Ezechiel este mult mai sanatoasa se datoreaza faptului ca cerealele si legumele sunt incoltite, ceea ce le face mult mai usor de digerat.

Recoltarea cerealelor incoltite are loc imediat dupa ce acestea au inceput sa inmugureasca, dar inainte ca acestea sa intre in stadiul vegetativ. In timpul acestui stadiu critic planta detine cele mai inalte niveluri de proteine, de minerale si de vitamine, acestea fiind mult mai usor asimilate de catre organismul uman dupa germinare.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE>>>>>>

.