Cele SAPTE lucruri pe care nu le stiai despre lumina

1893

Din descrierile facute de persoanele care au trait o experienta de dincolo de moarte reusim sa aflam cateva aspecte despre lumina pe care nu le-am putea afla in planul fizic. Iata care sunt cele SAPTE lucruri pe care nu le stiai despre lumina:

1. Planul fizic si corpul fizic limiteaza modul in care percepem lumina

Ochii fizici nu pot vedea lumina in mod direct, doar lucrurile pe care aceasta straluceste. Lumina ramane invizibila pentru noi in plan fizic, in acelasi mod in care o face si sufletul fiecaruia dintre noi. Lumina din lumea de dincolo ne ajuta sa vedem ceea ce este invizibil in acest plan fizic: natura divina a tuturor lucrurilor.

2. Lumina are o personalitate

Lumina detine toate calitatile pozitive pe care ni le putem imagina: intelepciunea perfecta, compasiune si iubirea atotcuprinzatoare. Indiferent de calitatile care apar sub titlul de bunavointa, acestea sunt virtuti ale luminii.

3. In interiorul fiecarei fiinte umane exista aceasi lumina

De aceea filosofiile spirituale sustin ca suntem unul si acelasi. Atunci cand am atins un anumit nivel de evolutie, pentru noi acestea nu mai sunt simple filosofii. Atunci observa lumina pretutindeni, in tot ceea ce este, precum si in noi insine.

4. Lumina este forta invizibila care ne da viata

Lumina ne propulseaza sufletul in corpul nostru atunci cand ne afla in uter. Atunci cand vine momentul, lumina iti trimite sufletul intr-o camera de vindecare la momentul mortii corpului fizic.

5. La momentul mortii, lumina te vindeca si-ti ureaza bun venit acasa

In primele nanosecunde de atingere a luminii, tot raul pe care l-ai suferit in timpul vietii este sters – fizic, mental si emotional.

6. In tarmurile superioare vei avea un corp facut in intregime din lumina

Vei fi in continuare tu, dar constiinta ta va fi mult mai clara. Intelepciunea va veni din interiorul tau si va straluci in toate directiile, in timp ce fericirea se va revarsa din inima ta. Nu vei avea o inima reala, dar va veni din acea zona.

7. Lumina este destinul final

Chiar daca nu esti capabil sa vezi lumina chiar acum, te indrepti catre ea. Pe masura ce te apropii incepi sa te indragostesti de orice si vei simti cum totul iti raspunde cu aceasi dragoste in schimb.