Cele mai intalnite ZECE regrete pe care le au oamenii la sfarsitul vietii

1259
1.Nu mi-am urmarit visele si pasiunile

05

Acesta a fost cel mai des intalnit regret pe care l-au avut oamenii care se aflau pe patul de moarte. Aceste persoane nu au fost suficient de curajoase incat sa-si poata urmari visele, pentru ca, intr-un final, sa se multumeasca cu ceea ce si-au dorit ceilalti oameni de la ei. In timp ce inca mai ai multi ani in fata, fa alegerea de a-ti urmari visele si pasiunile proprii. Nu amana aceste vise pana in ultimul moment sau vei ajute sa ai aceleasi regrete.

2. Am muncit prea mult si nu mi-am petrecut timpul alaturi de familia mea

03

Majoritatea oamenilor au fost atat de ocupati sa-si creeze o viata incat au uitat sa traiasca. Adesea parintii nu-si vad copii crescand, acestia fiind prea ocupati sa se realizeze din punct de vedere profesional. Nu va sfatuim sa neglijati acest aspect al vietii dumneavoastra, dar trebuie sa va faceti intotdeauna timp pentru familia dumneavoastra.

3. Ar fi trebuit sa petrec mai mult timp alaturi de prietenii mei

08

Din ce in ce mai multi oameni sunt prinsi in activitatile de zi cu zi incat acestia pierd orice contact pe care l-au avut cu prietenii lor. Acesta este un tipar destul de comun in randul persoanelor foarte ocupate. Cu toate acestea, atunci cand ultimele clipe se apropie, detaliile fizice ale vietii cad, iar totul se rezuma doar la dragoste si la relatii. Asa ca, pretuieste-ti prietenii si pastreaza legatura cu ei, pentru ca in cele din urma o sa-ti fie dor de ei.

4. Ar trebui sa spun “Te iubesc!” mult mai des decat am facut-o

04

Importanta dragostei devine din ce in ce mai mare cu cat te indrepti mai mult spre sfarsitul vietii tale. Nu-ti fie frica sa-i spui unei persoane “Te iubesc!”. Indiferent daca acea persoana iti accepta sau nu dragostea, macar in interiorul tau nu se vor afla sentimente pe care nu le-ai scos la iveala.

5. Ar trebui sa vorbesc deschis despre ceea ce cred in loc sa ma abtin sa fac acest lucru

06

In cazul in care vrei sa ai relatii sanatoase cu cei din jurul tau, confruntarea si onestitatea sunt absolut necesare. Nu-ti fie frica sa spui deschis ceea ce este in mintea ta.

6. Ar fi trebuit sa-mi fac timp sa-mi rezolv problemele

04 (2)

Ocupa-te de problemele din viata ta imediat, deoarece s-ar putea sa nu mai existe o a doua zi. Este imposibil sa eviti conflictele si problemele, dar poti sa le ignori sau poti sa gasesti o solutie, totul depinde te tine.

7. Mi-as fi dorit sa am copii

01

Exista un numar foarte mare de persoane care-si parasesc parintii definitv. Tuturor acestor persoane le transmitem urmatorul mesaj: “Parintii tai sunt cei mai importanti oameni din lume si indiferent de modul in care se comporta, acestia sunt motivul pentru care tu esti in viata”.

8. Mi-as fi dorit sa-mi pastrez mai multi bani pentru perioada pensionarii

Older Couple Walking Along Beach

Un esec in planificarea pensionarii poate aduce cu sine momente care ar putea sa fie intr-adevar mizerabile. Intelege importanta pe care o vor avea banii pentru tine in acea perioada a vietii tale. Regretele de mai tarziu nu te vor ajuta prea mult.

9. Nu am avut curajul sa traiesc o viata in care sa fiu sincer fata de mine insumi

05

Foarte multe persoane traiesc o viata cu adevarat mizerabila doar pentru simplul fapt ca nu stiu cine sunt cu adevarat. Asa ca, afla cine esti cu adevarat, descopera-ti pasiunile si traieste-ti viata asa cum este facut-a sa fie traita.

10. Mi-as fi dorit sa inteleg ca fericirea este o alegere

04

Alege intotdeauna sa fii fericit. Doar simpla alegere de a fi fericit te face sa fii fericit. Razi cat poti de mult si adopta optimismul ca stil de viata deoarece nimanui nu-i plac persoanele negativiste. Cel mai important lucru in viata este fericirea, acesta este scopul final al vietii tale!

 

 

 

 

Sursa