Cele CINCI ritualuri care pot indeparta energia negativa din casa ta

3479

Felul in care ne simtim, traim si actionam, relatiile noastre si nu numai, provoaca o eliberare de energie in casele noastre. Interactionam cu aceasta energie zi de zi, in cazul in care nu este indepartata, ne influenteaza gandirea si emotiile si ne afecteaza sanatatea noastra fizica intr-o anumita masura. O acumulare de energie negativa intr-o casa poate provoca sau poate agrava problemele in relatii, insomnie, probleme de sanatate cronice, depresie, anxietate sau poate provoca un ciclu de probleme financiare sau profesionale.

O mare majoritate dintre casele noastre nu sunt curatate de energia negativa. Acest lucru inseamna nu numai ca locuim in toata energia eliberata sau atrasa in casa noastra, dar si cu cea pe care au eliberat-o cei ce au trait acolo inaintea noastra. Cei mai multi dintre noi valoram curatenia mediului fizic ,dar cati dintre noi realizam importanta pe care o ocupa curatenia mediului spiritual al casei noastre? Iata care sunt cele CINCI ritualuri care pot indeparta energia negativa din casa ta:

 

1. Creaza un spatiu sacru

Gasirea unor modalitati de a-L invita pe Dumnezeu in casa ta poate avea un impact profund asupra mediului in care locuiesti. Creaza-ti un spatiu sacru in casa ta pe care tu si familia ta sa il folositi pentru rugaciune. Binecuvanteaza mancarea. Rugati-va impreuna. Prin descoperirea unor modalitati prin intermediul carora poate fi ridicat nivelul vibrational al casei, vei putea elimina energia negativa stagnanta si vei atrage din ce in ce mai putina energie negativa in casa si in viata ta.

 

2. Minimizarea conflictelor / Maximizarea iubirii

Conflictele prelungite pot avea un efect enorm de puternic asupra energiei unei case. Cu cat in casa respectiva au avut loc mai multe conflicte, cu atat mai mare este acumularea de energie negativa, care va produce in consecinta si mai multe conflicte. Incearca sa minimizezi conflictele si sa rezolvi argumentele intr-un mod cat mai armonios. Razi mult. Iubeste. Cauta oportunitati de a petrece timpul impreuna cu familia ta intr-un mod cat mai pozitiv si iubitor.

 

3. Tamaierea casei

Noi romanii avem o vorba “Fuge ca dracul de tamaie” si nu este doar o simpla coincidenta. Proprietatile miraculoase ale acestei rasini sunt foarte cunoscute. In fiecare luna, tamaiaza-ti casa. Tamaia este un cadou pentru umanitate de la Dumnezeu, iar atunci cand aceasta rasina este binecuvantata si folosita cu respectul cuvenit, poate elimina toate energiile negative din casa ta. Mai mult decat atat, vaporii degajati de tamaie au capacitatea de a patrunde pana la cel mai mic nivel al membranelor neuronale, ameliorand astfel depresia, anxietatea si alte afectiuni ale sistemului nervos.  In plus, trateaza bronsita, laringita si alte probleme respiratorii.

 

4. Eliminarea surselor media de negativitate

In timp ce puterea de procesare si rezolutia televizoarelor, calculatoarelor, tabletelor si telefoanelor mobile creste considerabil, campurile magnetice de energie devin mai intense si de multe ori, emisiunile  pe care le vedem emit o vibratie negativa sau distorsionata, care, la randul sau, atrage si mai multa energie negativa in casa noastra. In cazul in  care esti inconjurat in mod constant de dispozitive electronice, incearca sa controlezi masura in care expui acestora si tipurile de emisiuni pe care alegi sa le vizionezi. In plus, evita utiliarea calculatorului in timpul noptii intr-o camera intunecata.

5. Candele si lumanari

Lumanarile si candelele sunt un vid pentru energia negativa din casa ta. Plaseaza o lumanare sau o candela in principalele incaperi ale casei tale, spune o rugaciune si lasa-le sa arda atata timp cat esti prezent. Acestea vor absorbi o mare cantitate de negativitate din casa ta.