Cel mai eficient tratament natural impotriva Candidozei

1204

De foarte multe ori diagnosticata gresit si chiar ignorata, Candidoza se afla in spatele unui numar impresionant de probleme de sanatate. Simptomele asociate cu Candidoza includ oboseala, putere de memorare redusa, schimbari de dispozitie, tuse, infectii sinusale frecvente, infectii fungice frecvente, vedere incetosata, pofte alimentare si durere abdominala si asta doar pentru a enumera cateva.

Numarul persoanelor care sufera de aceasta afectiune sunt  alarmante, dar ceea ce este si mai ingrijorator este faptul ca foarte multe persoane nici macar nu sunt consiente de existenta acestei afectiuni. Mai mult decat atat, persoanele care sufera de Candidoza vor trata simtomele acesteia in loc sa trateze radacina problemei. Astfel, in anumite cazuri problemele pot dura cativa ani de zile.

Chiar si cei care isi dau seama care este cauza simtomelor vor descoperi cu uimire faptul ca medicina conventionala nu le ofera o solutie permanenta si eficienta. In plus, tratamentele conventionale sunt insotite de efecte secundare mult mai periculoase decat simtomele initiale. Nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca majoritatea pacientilor care sufera de candidoza se afla in cautarea unui tratament naturist alternativ. Din fericire, uleiul de nuca de cocos ne poate oferi raspunsul.

In tarile in care nucile de cocos sunt consumate in mod regulat, Candidoza nu este o afectiune care-si face aparitia foarte des, mentioneaza Dr. Bruce Fife. Desi oamenii care locuiesc in aceste regiuni traiesc in conditii care promoveaza aparitia Candidozei, acestia foarte rar sufera de aceasta afectiune.

Acest lucru se datoreaza faptului ca uleiul de nuca de cocos este foarte bogat in acid lauric si in acid caprilic, ambele avand proprietati antivirale, antifungice si antimicrobiene. Substantele active pe care le intalnim in compozitia uleiului de nuca de cocos tintesc bacteriile daunatoare si ignora bacteriile prietenoase, fapt ce restabileste un echilibrul la nivelul florei sistemului digestiv. De asemenea, aceste substante elimina excesul de fungi si previn aparitia infectiilor fungice. Uleiul de nuca de cocos este un agent eficient in tratamentul candidozei.

5 (2)

Atat Dr. William G. Crook, cat si Dr. Bruce Fife recomanda consumul de aproximativ trei lingurite de ulei de nuca de cocos zilnic. Cel mai bine este sa incepeti cu o singura lingurita si sa cresteti cantitatea treptat. Cu cat forma candidozei este mai severa, cu atat mai mult ar trebui sa cresteti cantitatea treptat, cu scopul de a preveni simptomele coplesitoare care apar atunci cand infectia fungica este ucisa. Aceste simtome sunt asemanatoare cu gripa si includ dureri de cap, frisoane si oboseala. In mod normal, aceste simptome dureaza 3-5 zile, in functie de severitatea infectiei.