Cancer – Cea mai mare afacere a tuturor timpurilor si motivul pentru care afaceristii nu doresc existenta unui tratament!

1806

Zaharul dispretuieste oxigenul si iubeste tesuturile de grasime. Cancerul are capacitatea unica de a face ceea ce se numeste in termeni medicali angiogeneza, adica isi creeaza propriile  sale vase de sange pentru a se alimenta cu si mai mult sange si cu mai multe hrana pentru a-si satisface apetitul imens. Acest apetit se datoreaza dezvoltarii celulelor intr-un ritm atat de rapid.

Zaharul este combustibilul perfect pentru cancer. Siropul de fructoza de porumb este o  forma de zahar ideala, deoarece rata mitotica ridicata (diviziunea celulara si dezvoltarea tumorii) solicita o cantitate mare de energie.

Luand in considerare detaliile importante prezentate mai sus, ne putem imagina cu ar arata “reteta perfecta”: luam un corp, il ingrasam, il hranim cu tot felul de alimente de o calitate inferioara, pline de tot felul de produse chimice, il vaccinam, il hidratam cu apa cu continut de fluor, il plimbam prin diferite medii poluate, il hranim pe cat de mult posibil cu alimente foarte bogate in carbohidrati simpli si in zahar si voila! Aceasta este reteta perfecta cu un potential urias de a contribui la dezvoltarea cancerului.

Aceasta este doar o mica parte din numeroasele alternative de lupta impotriva cancerului. Crezi ca stii care este adevaratul motiv pentru care cannabisul este ilegal? In urma cu mai multi ani de zile, Henry Ford a spus ca aceasta planta ar trebui sa fie utilizata pentru aproape orice ne putem imagina – aceasta fiind o alternativa mult mai eficienta in comparatie cu taierea tuturor padurilor. Adevaratul motiv pentru care aceasta planta este scoasa in afara legii este reprezentat de lacomia unui grup foarte select de persoane. Aceasta planta reprezinta o solutie puternica impotriva unui numar foarte mare de probleme de sanatate.

Acesta este doar o parte dintr-un nou documentar numit “The Culture High”