Acestea sunt cele 7 personalitati antice! Afla care este cea care te caracterizeaza!

1310

3. Razboinicul

razboinicul - 03

Razboinicii au un aspect fizic foarte distinctiv, acestia fiind solizi, duri, cu o piele ferma si sunt extrem de mult impamantati in corpurile lor. Forma capului poate fi destul de dreapta in cele mai multe dintre cazuri.

Asemenea regilor, razboinii tind sa fie masivi si unghiulari, dar caracteristicile fundamentale sunt sprancenele mici si expresia lor care variaza intre “Da, hai sa face acest lucru!” si “Nu te pune cu mine!”.

Trasaturi caracteristice – puternici, asertivi, loiali, protectivi, determinati, viciosi, nemilosi.

3

4. Carturarul

scolarul - 04

Carturarii au o privire foarte inteligenta, dar oarecum detasata din punct de vedere social. Acestia au, de obicei, o frunte plata si relativ mare. Gura acestora este inchisa in mod natural. Spre deosebire de  intelepti, chipul carturarului pare a nu fi folosit foarte mult pentru expresivitate.

Ochii acestora se afla in profunzimea fetei, intr-o anumita masura datorita faptului ca atentia carturarului se afla undeva in interorul creierului si nu in ultimul rand datorita fruntii lor proeminente, aceste doua elemente adaugand la privirea observatoare a acestora.

In cazul carturarilor, totul se intampla in interiorul mintii lor; mintea lor este intotdeauna ocupata sa prelucreze, sa absoarba, sa invete.

Trasaturi caracteristice – curiosi, plini de cunostinte, analitici, pedanti, detasati, neutri, distanti.

1