Acestea sunt cele 7 personalitati antice! Afla care este cea care te caracterizeaza!

1115

5. Inteleptul

inteleptul - 05

Trasaturile faciale ale inteleptului sunt adesea neobisnuit de mari, de deschise si de alungite sau elastice. In plus, acestia au in privire, in cele mai multe cazuri, o sclipire de veselie rautacioasa, ca si cand sunt presati tot timpul de nevoia de a spune o gluma sau de a impartasi ceva scandalos.

Chipul acestora este un mijloc principal de expresie, iar chipul acestora se afla intotdeauna in actiune. Obrajii lor tind sa fie o caracteristica proeminenta, rotunjiti fiind de la prea mute glume si rasete.

Sufletele tinere care fac parte din categoria inteleptilor sunt toti numai un zambet, iar sufletele vechi, cum ar fi Osho, sunt mult mai blanzi si arata, ei bine, asemenea unor intelepti fericiti.

Trasaturi caracteristice – graitori, spirituali, exuberanti, iubitori de atentie, galagiosi.

1

6. Clericul

preotul - 06

Clericii, in cele mai multe dintre cazuri, au capetele in forma de migdale si ochii de pisica care privesc drept inainte. De asemenea, uneori, ochii pot parea a fi “cu susul in jos”, pleoapa superioara fiind mult mai deschisa in comparatie cu cea de jos. De asemenea, colturile gurii lor sunt foarte ascutite.

Trasaturile faciale ale clericilor sugereaza o dorinta puternica de a schimba lucrurile in bine. Acestea variaza intre dezaprobare pura (atunci cand se concentreaza asupra a ceea ce este in neregula cu lumea asa cum o vad ei) si entuziasm (atunci cand sunt concentrati asupra unui potential foarte mare).

Privirea clericilor are o intensitate foarte puternica, chiar hipnotica.

Trasaturi caracteristice – infocati, vizionari, serios, inaltatori, moralizatori, fanatici.

1