Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

3936

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul sinusurilor si mai mult de 1 miliard de dolari sunt cheltuiti pe medicamente fara reteta.

O alta statistica interesanta arata ca infectia sinusurilor a dus la peste 16 milioane de vizite medicale si alti 150 de milioane de dolari chetuiti pe medicamentele prescrise.

Infectia sinusurilor este o problema frecvent intalnita la persoanele cu urmatoarele complicatii de sanatate:

Cei care sufera de astm

Cei care sufera de alergii

Cei cu o restrictie nazala congenitala

Persoanele cu un sistem imunitar slab

O infectie comuna a sinusurilor este sinuzita, care este o inflamatie care afecteaza tesuturile care captusesc sinusurile.

Sinusurile sunt de fapt cavitati situate in jurul nasului si aceste cavitati sunt umplute cu aer, care pot fi susceptibile la dezvoltarea germenilor, virusurilor, bacteriilor si ciupercilor si astfel pot sa apara infectiile.

Formele sinuzitei

Sinuzita acuta

Aceasta forma de sinuzita poate persista timp de mai putin de o luna, iar simptomele sunt nasul infundat si secretiile nazale, precum si durerile faciale.

Sinuzita subacuta

Aceasta forma de sinuzita poate persista timp de o luna, dar mai putin de doua luni.

Sinuzita cronica

Aceasta forma de sinuzita poate persista timp de mai mult de doua luni.

Sinuzita recurenta

In acest caz, pacientul va suferi mai multe atacuri de sinuzita pe parcursul unui an de zile.

Vindecarea sinuzitei in mod natural

Poti vindeca sinuzita connsumand o reteta 100% naturala. Aceste ingrediente sunt bogate in minerale, fibre, vitamine si antioxidanti care vor sprijini sistemul imunitar in lupta impotriva infectiei.

Ingrediente

Otet din cidru de mere – 50 grame

Miere naturala – 1 lingurita

Apa de cocos organica – 100 de grame

Sucul de la o lamaie

Pudra de ardei iute cayenne – ½ lingurita

Preparare

Se incalzeste apa de nuca de cocos intr-o tigaie si apoi, dupa ce se incalzeste, se pune intr-o cana. Se adauga otetul si se amesteca bine. Acest amestec se lasa la racit la temperatura camerei.

In continuare, trebuie adaugat pudra de ardei iute si miere si se amesteca bine. In cele din urma, se adauga sucul de lamaie si se amesteca din nou.

Administrare

Tot ce trebuie sa faci este sa consumi un pahar din acest amestec zi de zi. Primul pahar ar trebui consumat dimineata devreme, inainte de micul dejun si pe stomacul gol, iar al doilea pahar ar trebui luat inainte de a merge la culcare.

Repeta acest proces pana cand esti complet vindecat de infectia sinusurilor.

Sursa