Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

2141

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem expusi la caldura. Pentru a distruge si/sau elimina un anumit virus, organismul nostru creste temperatura corpului si astfel are loc procesul de transpiratie.

In unele cazuri, transpiratia poate fi destul de incomoda. De aceea, in cele ce urmeaza, va vom prezenta trei arme naturale impotriva transpiratiei:

#1. Lamaia

Datorita acidului citric pe care-l intalnim in lamai, acest ingredient acru poate actiona ca un deodorant natural, care poate ucide toate bacteriile. Se freaca o jumatate de lamaie pe piele, dar mare atentie pentru ca dupa aceea nu ar trebui sa va expuneti la soare deoarece pot aparea iritatii in zona respectiva.

Taie o lamaie in jumatate si freaca-te cu ea la subsori. Las-o sa actioneze timp de aproximativ o jumatate de ora si apoi spala zona cu apa rece.

#2. Otet din cidru de mere

Otetul din cidru de mere poate distruge cu succes bacteriile si elimina mirosul neplacut care apare in urma transpiratiei, precum si cu procesul de transpiratie, de asemenea. Este suficient sa-ti stergi subsorii numai o singurata data pe zi cu acest ingredient. Prepara un amestec de otet si apa in raport de 2:1. Inmoaie o carpa in amestecul rezultat si sterge zona corpului care este supus cel mai mult transpiratiei. Repeta aceasta procedura in fiecare noapte, inainte de a merge la culcare.

#3. Ceai negru

Ceaiul negru este bogat in tanini si contine un acid care actioneaza ca un antiperspirant natural si astfel, afecteaza glandele si reduce procesul adesea neplacut de transpiratie. Pune o punga de ceia neru intr-o ceasca de apa clocotita. Ia pliculetul de ceai negru din apa dupa ce ai preparat ceaiul si pune-l pe o farfurie sa se raceasca.

De indata racit suficient, pune-l la subsori sau pe zona cu probleme de transpiratie si lasa-l sa actioneze nu mai mult de cateva minute. Arunca pliculetul de ceai dupa aceea.

Sursa