Stiinta si arta straveche a citirii fetei

1377

Fiecare dintre cunoastem faptul ca genetica si  stilul de viata ne afecteaza intr-o foarte mare masura structura faciala. Persoanele care rad mult dezvolta riduri de ras, iar persoanele deprimate dezvolta cu varsta o expresie faciala trista. Cu toate acestea, probabil, multi dintre noi nu am luat in considerare legatura care exista intre fizionomia fetei si aspectele personalitatii noastre sau venitul pe care-l vom castiga in cursul vietii noastre.

Arta chineza a citirii fetei face chiar acest lucru.

Dezvoltata cu mii de ani in urma de catre medicii chinezi ai acelor vremuri, aceasta arta coreleaza diferite trasaturi  faciale cu diferite trasaturi ale personalitatii si le priveste ca fiind o modalitate eficienta prin care se pot prezice realizarile si comportamentul unei persoane.

Exista un vechi proverb chinezesc care suna cam asa “Daca vrei sa stii daca cineva este intelept, priveste-i fruntea; daca vrei sa-i cunosti reputatia, binecuvantarile si longevitatea, priveste-i sprancenele, ochii, nasul, gura, urechile si maxilarul.”

1. Fruntea

Intelepciunea este judecata in functie de forma fruntii. O frunte neteda si completa este considerata a fi un simbol al intelepciunii si al frumusetii, oferindu-i persoanei respective aspectul de persoana binecuvantata. Majoritatea oamenilor de succes poseda o frunte completa.

Pe langa forma fruntii, nivelul liniei parului, de asemenea, ne ofera cateva informatii asemanatoare. In cazul in care linia parului este cat mai aproape de sprancene, persoana respectiva este considerata a fi lenta in gandire si in actiune.

2. Ochii

Ochii sunt ferestele sufletului tau. Ochii dezvaluie nivelul de noblete, de vitalitate si capacitatea de lider. Marimea, localizarea, forma si expresiile pe care le transmit ochii unei persoane reflecta intr-o mare masura personalitatea persoanei respective, precum si suisurile si coborasurile pe care le va cunoaste in viata, inclusiv cariera, faima, averea, dragostea si casatoria.

3. Nasul

Nasul dezvaluie posibilitatile unei persoane de acumulare de bogatie si de putere. Se spune ca: “In cazul in care are un nas mare, sansa de a ocupa o functie de conducere va fi mult mai mare. Cei care au un nas carnos vor avea o cariera de succes, iar femeile vor face avere.”

4. Maxilarul

Longevitatea ne este dezvaluita de forma maxilarului. O barbie rotunjita este o caracteristica a persoanelor binecuvantate. O proverb traditional spune ca “cel ce are o barbie rotunjita este binecuvantat si va avea noroc in ultimii sai ani.” O femeie cu o barbie rotunjita este o buna gospodina si-si va pune intotdeauna sotul si familia pe primul loc.

5. Urechile

Prin intermediul citirii urechilor se pot prezice binecuvantarile pe care le vei cunoaste in viata – urechile groase aduc noroc. Lobii mari ai urechilor aduc noroc. Traditional, in imagini, Buddha este reprezentat avan doi lobi mari si rotunjiti.

Femeile cu lobii mari si moi sunt considerate a fi persoane foarte generoase si grijulii, in special fata de sot si fata de familie.

6. Gura

Castigurile financiare sunt  prezise de forma gurii – buzele pline sunt cosiderate a fi o expresie a demnitatii, puritatii, sinceritatii si farmecului unei persoane.

Vechii chinezi credeau ca femeile cu buzele subtiri sunt  aspre la inima si barfitoare. De asemenea, casatoria dintre un barbat si o femeie cu buze subtiri era considerata a fi un semn de ghinion pentru sotul ei.

Va urma…