Lungimea degetelor iti poate dezvalui secrete despre personalitatea ta!

1041

Cine ar fi crezut ca poti invata atat de multe despre tine insuti prin simpla observare a unui deget? In imaginea de mai jos vei putea observa trei maini diferite, marcate A, B si C. In cazul fiecarei imagini, degetul inelar, mijlociu si aratator au diferite marimi. Priveste-ti mana stanga si descopera tiparul care ti se potriveste si afla ce spune acesta despre tine.

5

A) Esti fermecator, dar pragmatic

Asta sunt eu! Persoanele care au degetul inelar mai lung decat degetul aratator au tendinta sa fie persoane fermecatoare si irezistibile. Acestia sunt cei care reusesc sa scape din aproape orice situatie folosindu-se de puterea cuvintelor. In plus, acestia sunt agresivi intr-un mod pozitiv atunci cand vine vorba de a obtine ceea ce-si doresc si reusesc sa rezolve problemele intr-un mod foarte eficient. Acestia au tendinta de a fi plini de compasiune si de cele mai multe ori ajung sa profeseze in domeniul stiintific.

B) Esti increzator si reusesti sa faci ceea ce-ti propui

Persoanele care au degetul inelar mai scut decat degetul aratator sunt genul de oameni siguri pe ei, cei care reusesc sa faca cam tot ceea ce-si propun cu adevarat. Acestia iubesc singuratatea si reusesc sa realizeze lucrurile de care au nevoie, dar asta nu inseamna neaparat ca sunt introvertiti. Sunt orientati catre scopurile lor si nu le face placere sa fie deranjati. Apreciaza ceea ce au, dar de cele mai multe ori nu se multumesc cu putin.

C) Esti un pacifist

In cazul in care degetul inelar are aceeasi lungime cu cel aratator, asta inseamna ca esti un pacifist. Acesti oameni sunt genul de oameni care iubesc pacea si care incearca sa evite conflictele cu cei din jurul lor. Ei sunt foarte bine organizati si doresc sa se inteleaga bine cu toata lumea. In relatiile cu cei din jurul lor sunt loiali si grijulii, dar atentie: acestia au un miez de foc, care atunci cand este suprimat de activitatile de zi cu zi poate fi periculos daca este dezlantuit.