Simti schimbarea? In aceasta perioada poate avea loc o schimbare profunda

1419

Prin aceasta intelegere, ambitia se transforma in sens care se va transforma mai tarziu in scop.

A-ti trai scopul in viata presupune ca tu sa ai incredere in ritmul vietii, sa te detasezi total de rezultate si sa ai incredere ca tot ceea ce va trebui sa apara o sa apara atunci cand va fi momentul perfect atata timp cat esti atent.

In loc sa tot incerci sa controlezi viata, ii permiti vietii sa preia controlul.

Asa cum spunea si Wayne Dyer, “nu muri cu muzica in interiorul tau” – si singurul mod prin care poti elibera aceasta muzica este ca tu sa ii permiti vietii sa curga in mod natural. Cantecul tau este deja scris, tot ceea ce trebuie sa faci este sa dansezi asa cum iti canta viata.

In cazul in care toate aceste ganduri ti se par absurde, acest lucru se datoreaza faptului ca nu ai experimentat aceasta schimbare. Cei care se afla in rezonanta cu aceste ganduri la un anumit nivel au trecut prin aceasta schimbare sau se afla in plin proces.

Dupa schimbare

Multi au vorbit despre schimbarile care au loc in luna septembrie 2015 si o parte dintre aceste schimbari includ schimbari rapide ce vor avea loc in constiinta noastra.

Aceste schimbari se vor manifesta diferit la barbati spre deosebire de felul in care se vor manifesta in cazul femeilor. Barbatii se vor indeparta din ce in ce mai mult de valorile financiare, de realizari si de placere si vor indrepta catre spiritualitate, pace si familie.

Femeile se vor indeparta de independenta si de atractivitate catre spiritualitate, dezvoltare personala si stima de sine.

De fapt, in cazul in care traiesti experienta unei schimbari in propria ta constiinta, evalueaza acum valorile si observa modul in care acestea au fost diferite fata de cele de acum cateva luni.

Aceasta schimbare te indreapta intr-un loc de unde te simti ghidat de ceva mult mai mare decat tine. Aici sunt incluse sincronicitati, dezvoltarea intuitiei si indrumarea divina.

Cand pasesti in acest loc, miracolele au loc in fiecare zi si incepi sa privesti catre un mod cu totul nou de a trai.

Asta nu inseamna ca viata nu iti va mai prezenta obstacolele si provocarile sale, dar iti va permite sa faci fata acestor obstacole, cu o abordare mai relaxata si linistita.

 Tu simti  schimbarea?