Intuitia ta incearca sa-ti spuna ceva! Crezi ca o asculti indeajuns?

1709

De ce sa nu utilizezi aceasta inteligenta corporala in avantajul tau si sa ii dai mintii un pic de odihna?

Intreaba-te ceva de genul „Este o idee buna pentru mine sa folosesc aceasta noua oportunitate de angajare?” Apoi inspira. Pe masura ce inspiri, vezi daca cumva corpul tau se simte de parca s-ar extinde( coastele, stomacul, plamanii tai)?

Simti o usurare in piept?, Daca este asa, asta este un „DA!”

Sau simti de parca te-ai contracta? Ai brusc arsuri la stomac? Uau!

Pieptul ti se strange, sau ai noduri la stomac? Ti se scurteaza rasuflarea, sau simti o contractie generala a corpului? Daca este asa, ai ghicit; este un „NU” mare si gras. Sau cel putin „Neaa, nu de data asta”.

#4. Elimina teama din ecuatie

Atunci cand teama este eliminata din ecuatie, aterizezi miraculos intr-o stare iubitoare si intuitiva . Dupa cum s-ar putea sa fi auzit si mai inainte, FRICA este falsa, rautacioasa, inselatoare, contraindicata si antipatica. Cand iti acorzi tie insuti ingaduinta de a te increde in raspunsurile ce apar atunci cand nu este implicata frica, vei avea incredere in propria miscare spre progres cu toate instinctele launtrice.

#5. Ai incredere ca posezi inlauntrul tau raspunsurile

Daca asta pare un pic de speriat, este OK. Nu te crispa prea tare. Fa un pas mic si ia in considerare faptul ca s-ar putea sa fii capabil sa te increzi pe deplin: ai deja inlauntrul tau raspunsurile. Gandeste-te cu adevarat la asta ca optiune.

Daca nu iti iese, sa nu crezi cumva ca esti singura persoana de pe pamant care s-a nascut fara intuitie; nu esti o exceptie aici. Cu totii, absolut fiecare dintre noi, avem  intuitie. Iar vestea buna este ca nu poti gresi. Nu esti notat la sfarsitul zile pentru performantele in viata, si nu exista nici o destinatie finala.Pe masura ce iti intaresti increderea in cunoasterea ta launtrica, vei experimenta mai multa usurinta, incredere si entuziasm decat ai fi visat ca este posibil.

Sursa