Intuitia ta incearca sa-ti spuna ceva! Crezi ca o asculti indeajuns?

1664

Atunci cand ai de luat o decizie importanta, care este primul lucru pe care il faci? Iti intrebi prietenii in speranta ca-ti vor oferi un sfat pretios? Sau incerci sa intri in contact cu intelepciunea propriului tau corp? Fiecare dintre noi vrem sa stim daca decizia este corecta sau nu deoarece, desigur, dorim sa luam decizia corecta.  Fiecare dintre noi avem capacitatea de a citi semnele trimise de corpul nostru, dar nu toata lumea stie cum sa le asculte.

Este posibil sa fi observat doua voci in mintea ta, voci care argumenteaza inainte si inapoi. Aceste voci pot deveni extrem de galagioase si pot cauza sentimente de confuzie, deoarece ambele par a fi preocupate de bunastarea ta. Deci, care dintre acestea este vocea cunoasterii interioare si care este vocea rezistentei interioare? In urmatoarele randuri vom afla cum putem face diferenta intre cele doua si cum sa avem mult mai des incredere in propria noastra intuitie.

 Iata care sunt cele CINCI sfaturi care te vor ajuta sa-ti asculti intuitia:

#1. Nu ezita sa ceri calauzire

Asta nu inseamna sa ceri calauzire de la vecinul tau sau de la vreun prieten. In schimb, acorda-ti o clipa pentru a inchide ochii si pentru a cere pur si simplu calauzire. Adreseaza-te catre acel lucru in care crezi. Poate sa fie Dumnezu, sau universul, vreun spirit sau zeu, Isus, Buddha ori sinele cel mai inalt. Cere raspunsuri la o chestiune specifica, apoi asculta. Poti sa faci un pas suplimentar si sa scrii orice raspunsuri sau ganduri care iti vin in minte.

#2. Ia o decizie radicala in ceea ce priveste raspunsul la o intrebare care te framanta – Este acest raspuns „sigur ca DA!” sau „cu siguranta NU!”?

Este amuzant sa-ti adresezi intrebari si incredibil de entuziasmant sa-ti raspunzi cu un astfel de raspuns concis.

In momentele in care nu stii ce decizie sa iei, adreseaza-ti chiar aceasta intrebare.

De exemplu, „vreau sa merg la restaurantul __ in seara asta? Este „sigur ca DA!” sau „cu siguranta ca NU!” raspunsul?”

Oricare raspuns vine primul in minte, acela este raspunsul tau.

#3. Armonizeaza-te launtric cu propriul tau corp, pentru a vedea daca se extinde sau se contracta

Corpurile noastre sunt cu mult mai stralucitoare decat le consideram noi a fi. Acestea intrupeaza intelepciunea sufletului. De fapt, ele detin raspunsurile pentru care adesea cheltuim prea mult timp tot framantandu-ne mintile, pana la punctul in care ne producem singuri dureri de cap.