Grupa sanguina si trasaturile personalitatii tale

1359

Iti cunosti grupa sanguina? In cazul in care nu o cunosti, poate ti-ai dori sa o afli, deoarece aceasta iti poate oferi cateva indicii despre personalitatea ta. Foarte multe culturi antice luau foarte in serios legatura dintre personalitate si grupa sanguina, in special japonezii. Iata ce poti afla despre personalitatea ta in functie de grupa sanguina:

1. Grupa sanguina A

Ai tendinta de a fi  un introvertit binecuvantat cu rabdare, perfectionism si punctualitate. Ai o privire foarte atenta la detalii si esti in stare sa aduci imbunatatiri meticuloase in cazul oricarui proiect la care participi. De asemenea, esti o persoana sensibila si plina de compasiune. Faci tot ce poti pentru a te intelege cu cei din jurul tau.

Desi cele mai bune calitati ale tale sunt admirabile, tot acestea sunt cele care pot reprezenta slabiciunea personalitatii tale. Sensibilitatea si perfectionismul pot face din tine o victima a stresului. Este necesar sa te relaxezi din cand in cand pentru a-ti reincarca bateriile.

2. Grupa sanguina B

Poti da dovada de o vointa extrem de puternica in urmarirea scopurilor. Adesea, esti o persoana care reuseste sa se motiveze singura si ai tendinta de a aborda sarcinile de la inceput pana la sfarsit. Echilibrul este cuvantul definitoriu al vietii tale. Lucrezi din greu, dar, de asemenea, iti faci timp si de distractie. In general esti optimist, flexibil si pasionat. Esti un prieten minunat.

Precum toate tipurile de sange si tu ai partea ta de trasaturi dificile. Uneori, s-ar putea sa ai parte de momente de neglijenta si de iresponsabilitate. De asemenea, ai o tendinta spre egocentrism, tendinta care iti poate infuenta negativ comportamentul daca nu esti atent.

3. Grupa sanguina AB

Ai o tendinta spre introversie, asemenea persoanelor din grupa sanguina A si pari a fi o persoana calma, calculata si rationala. Cu toate acestea, spre deosebire de tipul A, nu te temi sa marsaluiesti in propriul tau ritm. Altii te pot privi ca fiind o fire artistica, spirituala sau alunecoasa din cand in cand. Oricum, esti o fire populara, iar personalitatea ta are o anumita calitate deosebita.

Iti este dificil sa fii tu insuti uneori. Dorinta ta de libertate si de individualitate iti poate crea probleme din cand in cand.

4. Grupa sanguina 0

Esti fie un lider fie un singuratic si, uneori, ambele. Ambitios si concentrat, esti determinat sa reusesti in tot ceea ce faci. Altii cauta adesea ajutorul si sfaturile tale, pe care tu le oferi cu cea mai mare placere. De asemenea, esti o fire foarte expresiva si ai tendinta de a vorbi fix ceea ce-ti trece prin cap.

Atunci cand iti lipseste echilibrul, poti fi insensibil si arogant. Poti crea impresia unei persoane care le stie pe toate, fapt ce-ti poate crea probleme uneori.