Formula tripla miraculoasa – Remediul pentru toate tipurile de cancer

3774

Exista trei plante care te pot salva de peste 100 de celule atipice. Ti se pare a fi mult prea frumos pentru a fi adevarat? Aceste plante sunt darul naturii, iar puterea acestora este enorma.

Formula magica impotriva cancerului consta in urmatoarele trei plante:

• Nuci verzi, tinere

02

• Pelin

01

• Cuisoare

03

Aceste trei plante trebuie sa fie utilizate impreuna. Nucile si pelinul ucid aproximativ 100 de celule atipice aflate in stadii diferite de dezvoltare.

Cuisoarele ucid metastaza. Numai in cazul in care utilizezi cele trei plante impreuna, vei avea rezultatele dorite. In cazul in care omori numai celulele adulte, noi celule tinere se vor dezvolta in scurt timp si le vor lua locul celor ucise cu ceva timp in urma.

In cazul in care doresti sa pregatesti acest remediu miraculos impotriva cancerului, vei avea nevoie de cojile verzi ale nucilor tinere. Proprietatile curative sunt prezente numai in cazul nucilor cu coaja verde. Umple un vas ceramic (nu de metal) cu o capacitate de aproximatv de cinci litri cu coji verzi de nuci tinere. Adauga alcool etilic pana cand cojile sunt acoperite complet. Adauga o jumatate de lingura de vitamina C pudra. Acopera vasul cu folie. Pune vasul intr-un loc ferit de razele soarelui si lasa-l sa stea timp de trei zile. Apoi, strecoara amestecul si pune-l in recipiente de sticla sterile.

Vei avea nevoie si de pelin. Fara aceasta planta remediul nu poate fi complet. De indata ce pelinul este uscat, toaca-l marunt pana devine o pudra. Dupa aceea, pudra de pelin se pastreaza intr-un recipient de sticla.

Cea de a treia planta sunt cuisoarele. Vei avea nevoie de mai multe cuisoare pe care o sa le prepari la fel cum ai preparat si pelinul. Se pastreaza pulberea intr-un recipient de sticla.

Se dizolva o lingurita de tinctura de nuci intr-o jumatate de pahar de apa dimineata. In cazul in care cantaresti mai mult de 70 de kilograme ar trebui sa consumi 2 lingurite de tinctura, iar in cazul in care cantaresti mai mult de 90 de kilograme, 3 lingurite. In cazul pacientilor grav afectati doza poate fi dublata pana la vindecarea completa.

Pelinul –  Se adauga 2 lingurite de pelin pudra intr-o jumatate de pahar de apa inainte de cina. Acest tratament se repeta in fiecare seara timp de 14 zile.

Cuisoare – Se consuma o lingurita de pudra de cuisoare de 3 ori pe zi, impreuna cu un pahar de apa, inainte de mese. Dupa 10 zile, se recomanda o lingurita inainte de cina, pana la vindecarea completa.