Dr. Sebi – Omul care a vindecat cancerul, diabetul, epilepsia si multe altele!

1825
.

Mai mult decat atat, excesul de mucus la nivelul retine poate provoca orbire; daca este prezent la nivelul glandei tiroide, cancer de tiroida. Practic, vor aparea boli in organism ori de cate ori exista o acumulare a acestei toxine stagnante.

Potrivit lui Dr. Sebi, sangele si amidonul din dieta sunt principalele cauze ale infudarii arterelor. El considera amidonul un produs chimic care face ravagii asupra sanatatii, in principal deoarece provoaca aciditate in organism. Acelasi lucru este valabil si in cazul produselor animale. Per ansamblu, un organism acid va crea  mucus toxic si va congestiona sistemul – ceea ce va conduc la inflamarea organismului, in timp ce un pH alcalin va face exact opusul si va sprijini vitalitatea organismului.

Cu siguranta ai inteles pana acum ca o dieta alacalina este cheia catre o sanatate de fier. Cu toate acestea, Dr. Sebi completeaza acest protocol recomandand perioade de post si remedii pe baza de plante care au scopul de a detoxifia fiecare celula si de a inlocui mineralele epuizate.

.