.
Mister Cutremurator! Mecanismele manipularii si ADEVARUL DESPRE OSHO!

Cutremurator! Mecanismele manipularii si ADEVARUL DESPRE OSHO!

-

- Advertisment -

Astazi, fara a fi cunoscute pe deplin toate amanuntele, Osho a devenit o personalitate la care, cu reverenta, sa face trimitere tot mai des de catre cei care doresc sa se dezvolte pe plan personal. In aceasta privinta Romania nu face exceptie. In tara noastra Osho este un nume respectat de catre mastercoach-i, coach-i, traineri si alte calauze. Cel care spunea ca “Atractia pentru sex este atractia pentru Dumnezeu” (minutul 12:06 din documentar), si care se autointitula “un playboy spiritual, a fost pana la urma un osho (inalt preot), un existentialist, dupa cum se autodefinea chiar el si un invatator al unei credinte si filozofii anticrestine.

La un moment dat, el chiar il citeaza pe Karl Marx, parintele comunismului, impartasind credinta acestuia potrivit careia “Religia este opiu pentru popoare”. Cu toate acestea, Osho merge si mai departe si in calitate de admirator declarat al lui Hitler, afirma ca “Dreptatea este de partea celui puternic”, “Frica si ura ii uneste pe oameni”.

Mai mult decat atat, Osho afirma ca “Oricine va ofera un sistem de credinta, acela este adversarul vostru”. Cu toate acestea, in deplina contradictie cu afirmatia sa, el chiar asta face, oferind asa-zisa religie fara religie, presupunand la randu-i un sistem de credinte si convingeri. Important de mentionat aici este faptul ca, multe alte miscari religioase similare cu invatatura lui Osho, si ai caror invatatori negau ca de fapt ei promovau o anumita forma de religie, au fost declarate in instantele americane a fi invataturi religioase.

Existentialistul zen, Osho, le-a oferit adeptilor sai “eliberarea prin sex”. Aceasta eliberare, de fapt, erau acte de o inimaginabila depravare si degradare a fiintei umane. Oamenii acestia si-au necinstit singuri trupurile, inselati fiind de invataturile mincinoase ale unui Osho, care le-a spus ca nu exista Dumnezeu, dar care i-a determinat sa-i aduca lui inchinare, ca unui dumnezeu. Biblia vorbeste despre oameni ca si acestia, atunci cand spune:

“S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit; si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o imagine care seamana cu omul muritor… De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimii lor, asa ca isi necinstesc singuri trupurile; caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.” (Romani 1:22-24)

In Biblie, la Evanghelia dupa Sfantul Apostol si Evanghelist Matei, Iisus Hristos ne avertizeaza cu privire la acesti oameni:

“Feriti-va de proorocii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinauntru sunt LUPI rapitori.” (Matei 7,15).

 

 

Multi dintre acesti bieti inselati, munceau si cate 20 de ore pe zi, slujindu-i unui mare mincinos si oportunist. El s-a imbogatit pe seama lor, in timp ce copiilor acestor adevarate slugi ale lui Osho, le-a fost afectata iremediabil viata – si ca sfidarea la adresa bunului simt sa fie completa, Osho “binefacatorul” lor, isi insusea fara rusine expresia baneasca a recunostintei lor, sporindu-si zilnic uriasa avere.

Astazi insa, se poate spune ca “Osho” este deja o marca sub care prospera comertul cu literatura anticrestina, tipica New Age, iar noii sai admiratori, cei mai multi dintre ei, habar nu au de ceea ce se ascunde in spatele atat de abstractului, atractivului si comercialului Osho.

Bhagwan Shree Rajnees (Osho) nu este altceva decat o masca a raului, pe care putini oameni il cunosc si care a ingrozit America anilor 1980 prin crimele comise in cadrul workshop-urilor sale – trupurile unor decedati, in conditii suspecte, fiind incinerate pe teritoriul sectei, fara anuntarea autoritatilor –, prin metodele de spalare a creierului si control mental – vezi si asa-numita meditatie dinamica sau meditatia kundalini –, prin abuzarea sexuala a adeptilor sai – unii muncind 20 de ore pe zi pentru el –, prin crearea unei dependente totale de ashraamul sau si distrugerea a mii de suflete si vieti, atat ale multora dintre membrii sai dar si a viitorului copiilor acestora – si totul in numele crearii asa-numitului om fericit fara minte. Pentru toate acestea el avea sa fie arestat, judecat si expulzat din SUA in anul 1985.

 

 

VEZI DOCUMENTARUL SOCANT IN PAGINA URMATOARE>>>>>>

.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Advertisement -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre