Creeaza-ti propria realitate in TREI pasi simpli!

2127

Tu esti cel care isi creeaza realitatea, iar acest lucru a fost demonstrat in numeroase feluri, din punct de vedere stiintific si in cazul meu, in fiecare zi. In cazul in care vei vrea sa-ti demonstrezi acest lucru din punct de vedere stiintific, vei gasi o multime de contradictii la nivel rational si vei renunta in cel mai scurt timp. Se va intampla astfel deoarece foarte putini oameni au o idee cu privire la felul in care functioneaza aceasta lege. Ce inseamna cu adevarat sa-ti creezi propria realitate pentru tine?

Tema pe care ar trebui sa o imbratisezi este ca oamenii sunt incredibil de puternici. Avem posibilitatea de a ne vindeca in mod spontan prin gandire, ne putem imbunatati performantele sportive prin intermediul unor simple exercitii de imaginatie si chiar ne putem tonifia musculatura astfel. Ceea ce este cu adevarat este ca avem puterea de a schimba vibratia atomilor doar privindu-i. Nu e incredibil? Experimentul celor doua fante demonstraza ca avem puterea de a afecta realitatea doar privind-o.

Noi cream si influentam realitatea noastra prin alegerea perpectivelor pe care dorim sa le adoptam. Acestia sunt cei trei pasi care pot contribui la crearea propriei tale realitati:

#1. Energia curge acolo unde se indreapta atentia

Constiinta este putere – literalmente! Atunci cand iti concentrezi toata energia asupra unui obiectiv, ce se intampla? Incepi sa te gandesti mult mai mult la obiectivul respectiv, cu mult mai mult decat ai face-o in mod obisnuit. Incepi sa vezi din ce in ce mai multe semne care au legatura cu obiectivul tau in viata de zi cu zi, semne care iti reamintesc iar si iar de obiectivul respectiv. Situatiile se indreapta cu scopul de a-ti sprijini dorinta de a manifesta aceasta realitate.

Acesta este motivul pentru ca oamenii care sunt pe scena si care sunt priviti de mii de oameni spun ca simt o energie imensa. Multi sportivi olimpici sustin ca functioneaza mult mai bine in timpul jocurilor, in comparatie cu felul in care o fac in timpul antrenamentelor. Multimea ii hraneste pe acestia cu energie in necunostinta de cauza. Aceasta este puterea atentiei. Dar ce este atentia? Atentia este constiinta ta.

Primul pas spre realizarea visului tau este urmatorul – concentreaza-te asupra lui. Cu toate acestea, este important sa nu faci din acest scop o obsesie, ci mai degraba o preferinta. Astfel, fericirea ta nu va depinde de indeplinirea lui. Directioneaza-ti atentia catre scopul respectiv si gandeste-te din cand in cand la el. Nu in ultimul rand – actioneaza! De indata ce vei face asta, viata iti va raspunde si te va sprijini in indeplinirea scopului respectiv.

#2. Realitatea este oglinda ta

Unul dintre motivele pentru care multi oameni refuza la visele si la scopurile lor se datoreaza faptului ca Universul le ofera exact ceea ce au cerut. Inca din prima instanta au existat lucruri care blocheaza manifestarea in primul rand, iar Universul iti arata care sunt acestea, cu scopul de a le elimina. Ce sunt aceste “lucruri”? Oameni, locuri sau experiente care poti fi sau nu placute. Acestea pot fi daruri deghizate sub forma unor cosmaruri.

Astfel, pot exista momente cand viata devine “intunecata”. Din punct de vedere personal, va pot spune ca eram gata sa renunt de mai multe ori. Singurul motiv pentru care nu am facut-o a fost pentru ca nu aveam o alta alternativa. Nu era nimic altceva ce imi doream sa fac in viata, asa ca nu mi-am parasit scopurile.

Totul s-a schimbat in momentul in care mi-am asumat riscuri si am incercat sa fac in asa fel incat interiorul sa reflecte exteriorul si nu invers, asa cum incearca sa faca mult prea multi oameni. Asa ca, schimba-ti gandurile, dezvolta-ti atentia si perceptia si lumea va reflecta realitatea ta interioara. In baza experientelor personale nu pot nega acest adevar evident.

#3. Ramai persistent

Este foarte important sa intelegi ca daca nu vei fi persistent, cosecvent si nu vei oferi tot ceea ce ai pentru indeplinirea realitatii pe care ti-o doresti, nu vei reusi. Consecventa este mult mai importanta in comparatie cu scurtele momente de maretie. Iti voi spune din proprie experienta, a fost nevoie de cativa ani pentru ca realitatea pe care mi-o doresc sa se manifeste.

Uneori s-ar putea ca viata sa te incerce si sa-ti puna la incercare persistenta si increderea ca poti realiza ceea ce-ti doresti. Uneori vei trai momente dificile. Nu o sa te mint, nu o sa fie usor. Ai nevoie de aceasta lupta pentru a te dezvolta si pana la urma despre asta este vorba.

Multi oameni renunta inainte sa-si indeplineasca visele atunci cand intampina dificultati. Ei cred ca acela este sfarsitul, dar nu este. Este o parte a procesului.

Informatia este folositoare doar daca este folosita in actiune. Activeaza si acceseaza adevaratul potential. Esti un potential infinit. Ai puterea de a crea realitatea pe care ti-o doresti pentru tine.