Cinci incredibile teorii ale conspiratiei care s-au dovedit a fi adevarate

1229

Exista foarte multe teorii ale conspiratiei si de cele mai multe ori persoanele care au incredere in astfel de teorii sunt considerate de catre “societate” ca fiind fanatici nebuni care au nevoie de un control medical. Ce s-ar intampla in cazul in care i-am spune noi “societatii” sa-si faca un control medical, deoarece astfel de povesti pe care foarte multe lume le catalogheaza ca fiind „incredibile”, de cele mai multe ori se dovedesc a fi 100% adevarate.

Ce s-ar intampla daca am face afirmatia potrivit careia medicii nu ne-au tratat, ci au asteptat momentul in care vom muri pentru a ne taia corpul? Citeste in continuare pentru a te convinge…

1. Experimentul Tuskegee

02

In perioada anilor 1932-1972 s-au desfasurat o serie intreaga de experimente asupra unui numar de 400 de cetateni americani de culoare neagra infectati cu sifilis. Organizatorii acestui studiu au selectat cetateni simpli, saraci sau needucati. Cei mai multi dintre acestia nici macar nu stiau ca sufera de aceasta afectiune. Serviciul de Sanatate Publica al Statelor Unite le-a promis o asigurare a unui tratament gratuit acestor pacienti. De fapt, aceste persoane au fost tratate cu nimic altceva decat cu banala aspirina. Scopul acestui “eperiment” a fost acela de a observa efectulunei afectiuni progresive in randul cetatenilor de culoare neagra. Acest studiu a avut ca rezultat moartea unui numar de 28 de oameni datorita afectiunii de care sufereau, iar 100 dintre acestia au decedat ca urmare a complicatilor aparute pe parcurs. Un alt numar de 40 de femei a fost infectat de pacientii care au luat parte la acest studiu si un numar de 19 copii s-au nascut cu boli congenitale.

Adevarul trist referitor la acest experiment a fost confirmat public de catre Presedintele american Bill Clinton, acesta cerandu-si scuze in mod oficial celor 8 participanti care au supravietuit acestui “experiment”.
2. Operatiunea Northwoods

03

In anul 1997, ca urmare a uciderii lui J.F. Kennedy, un numar de 1500 de pagini de documente care poarte denumirea de “Operatiunea Northwoods” au fost declasificate. In ani 1960, Statele Unite ale Americii se pregateau sa intre in razboi cu Cuba. Pentru pornirea acestui razboi era necesar suportul publicului american. In consecinta, Secretarul american al Apararii a prezentat un document intitulat “Justificarea intervenitiei Armatei Statelor Unite pe teritoriul cubanez”. Astfel, conducatorii Statelor Unite au avut nevoie sa prezinte opiniei publice o intreaga gama de provocari, cum ar fi atacuri teroriste care implicau incendierea unor baze militare si distrugerea acestora, deturnarea unor avioane militare americane si multe astfel de “provocari”.

Aceste false atacuri teroriste fantoma urmau sa fie prezentate populatiei, scopul final fiind acela de a le insufla cetatenilor americani teama fata de Fidel Castro si de a produce un motiv pentru inceperea razboiului. Cu toate acestea, planul nu a fost niciodata implementat. Planul a fost refuzat in cadrul unei intalniri tainice intre presedintele Kennedy si Generalul Lyman Lemnitzer. De data aceasta se pare ca nu a functionat…
3. Marturia Nayirah

04

In anul 1990 a existat un conflict intre Irak si Kuweit, disputat fiind monopolul asupra unor campuri de petrol. Saddam Hussein a acuzat Kuweitul de furtul acestor resurse. La data de 10 octombrie, toti ochii din lume erau atintiti asupra unei fetite in varsta de 15 ani pe nume Nayirah care plangea in hohote in timp ce vorbea despre crimele inumane comise de soldatii irakieni. Tanara Nayirah a asistat se pare la uciderea unui numar de 300 de copii in incinta unui spital. Discursul dramatic al fetitei a atins inimile telespectatorilor de pretutindeni si a reusit sa trezeasca sprijinul Statelor Unite in acest conflict. Acesta este numit acum Razboiul din Golf.

Atunci cand praful de pe campul de lupta s-a linistit, cineva i-a acordat fetitei Nayirah o privire mai atenta. Intr-un mod rapid a deveni evident faptul ca tanara adolescenta era nimeni alta decat fiica lui Sheikh Saud Nasser Al – Saud Al – Sabah, Ambasadorul Kuweitian din Statele Unite si un membru al familiei regale. Ulterior, alte fapte au iesit la suprafata. A fost descoperit faptul ca Nayirah, fetita a urmat scolile unei prestigioase scoli de actorie, “PR whizzes – Hill & Knowlton”, iar ulterior aceasta a semnat un contract in valoare de 11.9 milioane de dolari cu familia regala din Kuweit. Sarcina acesteia a fost una foarte simpla: de a convinge armata americana sa ia masuri impotriva Irakului. Nayirah a mintit. De data aceasta se pare ca a functionat…
4. Operatiunea “Agrafa”

05

Cel de-al II-lea Razboi Modial se apropia de sfarsit. Fortele speciale americane au realizat ce risipa ar presupune uciderea cercetatorilor si a oamenilor ale caror cunostiinte ar putea servi potentialelor interese ale Statelor Unite. O parte a acestei operatiuni a fost reprezentata de intrarea ilegala pe teritoriu american a unui grup de oameni de stiinta talentati care au lucrat in domeniul industriei de rachete naziste, al medicinei si al diviziei de armament.

In bratele “Unchiului Sam” s-au aflat printre acestia Wernher von Braun, creatorul celebrei rachete V – 2, Kurt Blome, un medic specializat in productia de arme biologice, acesta fiind unul dintre cei care si-a testat inventile pe prizonierii de la Auschwitz si Hubertus Strughold unul dintre cei mai apreciati medici de origine germana. In total, 700 de oameni de stiinta germani si-au regasit noua lor casa pe pamant american.
5. MK-Ultra

01

Se pare ca pentru cei de la C.I.A. controlul mental al oamenilor nu este o activitate straina, aceasta fiind practicata inca de acum aproape jumatate de secol. In perioada anilor 1960, multumita reporterilor de la trustul media NY Times, detaliile proiectului MK-Ultra au cunoscut lumina zilei. Controlul mintii prin folosirea anumitor produse chimice, mesaje subliminale, prin impulsuri electrice si prin folosirea substantelor psiho-active era principalul scop al acestui proiect. Proiectul in sine a constat dintr-o serie de sub-proiecte. De exemplu, MK-Ultra a avut ca scop principal crearea unui ser al adevarului, acesta urmand sa fie folosit pe spionii rusi capturati.

De asemenea, acestia au cautat si o utilizare practica a LSD-ului. Experimentele au fost efectuate pe prostituate, detinuti si pe persoanele cu afectiuni psihice, de foarte multe ori fara stirea sau consimtamantul acestor persoane. In cadrul unui asemenea experiment acest drog a fost administrat zilnic vreme de 77 de zile unui numar de 7 voluntari. Printre substantele testate se numara si mescalina, psilocibina si amfetamina. Atunci cand informatiile cu privire la aceste experimente au fost prezentate publicitatii, au fost intrunite comisii de ancheta iar aceste practici au fost condamnate in mod oficial public.

Sursa: truththeory.com