Cele sapte beneficii uimitoare ale uleiului de ficat de cod

1805

#5.Trateaza artrita

Proprietatile anti-inflamatorii ale ficatului de cod contribuie la reducerea durerii, rigiditatii articulatiilor si  umflaturilor care apar in cazul pacientilor cu artrita. Suplimentul functioneaza in acelasi mod in care o fac majoritatea medicamentelor prescrise si are o eficienta deosebita cand este utilizat alaturi de acestea pentru a trata artrita reumatoida.

#6. Regleaza colesterolul

Multe dintre dietele noastre au un continut ridicat de acizi grasi omega6, ceea ce poate duce la cresterea nivelului de colesterol. Uleiul de ficat de cod ofera organismului acizi grasi omega3, care echilibreaza grasimile bune cu cele rele din organism si ajuta la scaderea colesterolului.

#7. Imbunatateste sanatatea cardiovasculara

Nivelurile normale ale tensiunii arteriale si colesterolul din organismul nostru sunt esentiale pentru o inima sanatoasa. Uleiul de ficat de cod ajuta la scaderea numarului de trigliceride din sangele nostrum reducand astfel riscul de boli de inima. Acizii grasi omega3 ajuta, de asemenea, la prevenirea rigidizarii arterelor, care controleaza fluxul sanguin prin organismul nostru si mentine o sanatate cardiovasculara buna.

Sursa