Cele PATRU daruri spirituale – Afla care este cel mai puternic dar al tau!

1130
.
#1. In cazul in care crezi ca darul tau este clarviziunea

Inchide ochii si vizualizeaza-ti corpul si cum arata acesta in starea sa actuala. Daca esti intins pe spate, cum arata acesta? Daca stai in picioare, cum arata acesta? Acorda atentie detaliilor hainelor pe care le poti sau expresiei pe care o are fata ta pe moment. In cazul in care poti face acest lucru cu o claritate uimitoare, darul tau este clarviziunea.

#2. In cazul in care crezi ca darul tau este clarauditia

Acorda o atentie deosebita sunetelor din jurul tau. Incearca sa patrunzi dincolo de sunetele planului fizic pana in momentul in care reusesti sa auzi linistea din spatele acestora si sunetul respiratiei tale. Apoi, asculta-ti inima si intr-un final linistea interioara. Este posibil sa fie necesare cateva zile pentru a reusi sa realizezi acest lucru, dar daca ti se pare foarte usor sa simti sunetele si ritmul corpului tau, sansele sunt ca darul tau este clarauditia.

#3. In cazul in care crezi ca darul tau este clarsimtirea

Priveste fotografia unei persoane necunoscute (dar pe care o cunoaste un prieten) si incearca sa-ti dai seama ce simti cand privesti fotografia respectiva. Ai incredere in persoana respectiva? Ce trasaturi de personalitate crezi ca poseda persoana respectiva? Ce-ti transmit ochii persoanei respective? Noteaza raspunsurile si apoi discuta cu prietenul tau despre toate acestea.

In cazul in care raspunsurile sunt apropiate de realitate, cu siguranta darul tau este clarsimtirea.

#4. In cazul in care crezi ca darul tau este clarcunoasterea

Ia un pix si o foaie de hartie si cere indrumare de la sinele superior asupra unei probleme anume. Scrie orice ganduri iti vin in minte si incearca sa-ti indepartezi mintea de la problema respectiva. Incearca sa nu te opresti din scris, chiar si atunci cand simti ca pierzi conexiunea. Continua sa practici si in cele din urma darul clarcunoasterii va prelua controlul. In cazul in care acesta ti se pare un exercitiu simplu sau daca primesti un mesaj anume, cu siguranta darul tau este clarcunoasterea.

Descifrand cel mai puternic dar spiritual iti poti consolida si mai mult intuitia. Simturile noastre sunt puternice, iar atunci cand sunt hranite si utilizate impreuna cu darurile noastre fizice, putem incepe sa privim lumea intr-o lumina cu totul noua.

.