Cele mai importante NOUA intrebari cu privire la procesul de ascensiune si raspunsurile acestora

1230

Ne aflam la inceputul unei noi ere. Sistemul nostru solar se indreapta catre o realitatea cu o vibratie energetica mult mai mare, una bazata pe iubire neconditionata, bucurie si respect reciproc pentru tot ceea ce exista. Sufletul Pamantului, o fiinta mai evoluata decat noi insine evolueaza. Ce inseamna acest lucru? Cum ne afecteaza pe noi aceasta ascensune? Iata cateva raspunsuri la intrebarile care apar frecvent atunci cand se face referire la procesul de ascensiune:

1. Ce se intelege prin termenul de Ascensiune?

Universul nostru exista ca un vast ocean de constiinta, cu alte cuvinte ca un vast ocean de energie. Acesta este imbracat in mai multe straturi de diferite frecvente vibrationale, straturi pe care le numim “dimensiuni” sau “densitati”. Aceste dimensiuni formeaza impreuna “taramurile dimensionale” ale existentei. Majoritatea dintre noi traim in dimensiunile joase ale planului fizic, formate din cele trei dimensiuni.

Putem sa privim totul ca fiind un iaz: noi, ca si creatori, aruncam o pietricica in mijlocul izului si valurile incep sa curga spre exterior, continuand sa creasca pana ajung la malul iazului. Fiecare unda a valurilor reprezinta o dimensiune. Cu cat se indeparteaza de centru, marimea undelor creste si prin urmare frecventa vibrationala devine din ce in ce mai mica. Acelasi lucru se petrece si in Universul nostru, unde cu cat ne indepartam de centru, de sursa, cu atat frecventa vibrationala este mult mai mica si cu atat mai grei ne simtim.

Constiinta majoritatii oamenilor este in prezent centrata in planul fizic al existentei – avem un corp fizic si avem tendinta de ramane in armonie cu aceste frecvente vibrationale. Pamantul in sine se deplaseaza catre a 5-a dimensiune, un proces considerat de multi ca fiind finalizat deja la sfarsitul anului 2012.

Cu alte cuvinte, s-ar putea spune ca “Un pamant nou”, asa cum il numeste Eckhart Tolle inspirat de o profetie biblica, exista in dimensiunea a 5-a, iar lumea veche exista in dimensiunea a treia. Cele doua dimensiuni sunt interconectate in dimensiunea a patra. Cand iesim din mintea noastra si ajungem in inima, constiinta noastra se extinde si incepem sa simtim energiile noului Pamant exprimandu-se ca bucurie, dragoste, integritate, luminozitate si vesnicie.

2. De ce societatea actuala nu vede Universul astfel?

Creierul uman este bombardat cu sute de miliarde de biti de informatii cu privire la realitatea noastra in fiecare secunda si totusi, poate avea de-a face numai cu o mica parte din aceasta. Pentru a face fata suprasolicitarii, acesta impune o anumita harta mentala realitatii, iar cu ajutorul acesteia accepta anumite informatii si filtreaza restul. Deoarece experienta noastra de viata este creata de constiinta noastra – gandurile si credintele noastre – recream iar si iar realitatea cu care ne-am obisnuit si pe care o asteptam. Este precum un post de radio – oamenii au devenit atat de dependenti de un anumit post incat au incetat sa mai caute si altele.

3. Cum putem experimenta noua realitate?

Cheia se afla in mutarea mintii in inima noastra, iar consecinta fiind aceea de a ne elibera de atasamentele noastre si de nevoia de un rezultat in realitatea exterioara. Daca ne putem ridica deasupra auto-victimizarii, atunci putem descoperi esenta fiintei noastre, constiinta sau sufletul. Fiecare eveniment sau circumstanta din viata noastra are ca scop descoperirea acelui loc interor. Universul este o oglinda care ne ajuta sa vedem ceea ce altfel nu am putea.

4. Ce se intampla atunci cand ne conectam cu fiinta noastra?

Sufletul ne conecteaza la un domeniu de energie constienta – ceea ce unii numesc Constiinta Universala. Aceasta este constiinta care exista in toate formele de viata si ceea ce unii numesc “observatorul”, sau asa cum il denumeste Eckhart Tolle, “observatorul tacut”. Acest observator se afla in toate fiintele umane si este acelasi. Acesta cunoaste adevarul, iar noi suntem acesta.

Atunci cand ne reconectam cu fiinta noastra, forma noastra fizica este umpluta de energie, care, in consecinta, ne creste frecventa vibrationala. In cazul in care putem ramane conectati, cu timpul, constiinta noastra creste si incepem sa manifestam o alta realitatea exterioara fara sa avem ca scop acest lucru.

5. Cum ne putem creste frecventa vibrationala?

Practic frecventa noastra creste automat atunci cand ne aflam intr-o conexiune cu acele sentimente interioare de bucurie profunda, iubire si recunostinta. Cu toate acestea, societatea in care traim este una bazata pe frica, separare si manipulare. Acest cerc vicios este sustinut in viata de atitudinea de consum, iar aceasta, in consecinta, ne hraneste in continuare obiceiurile si dependentele. Aceasta este frica si manipularea. Frica ca nu este indeajuns pentru toata lumea si manipularea de a ne face sa credem ca trebuie sa ne luam partea noastra de drept cu orice pret si prin orice mijloace. Adevarata noastra pasiune – dorinta noastra de unitate cu Sursa – se pierde printre programele de control si de manipulare mentala. Acesta este motivul pentru care Planeta noastra poate ajunge sa se auto-distruga in cazul in care fiecare dintre noi nu ne asumam responsabilitatea pentru propria noastra lume interioara. Imagineaza-ti ca nu exista o autoritate – de fact chiar nu trebuie sa-ti imaginezi, chiar nu exista – imagineaza-ti ca nu trebuie sa te adapteze niciunui standard exterior. Ce s-ar intampla? Ai deveni o fiinta responsabila pentru propria ta lume interioara. Nu pentru ca citesti acest lucru intr-un articol, sau pentru ca-ti spune un lider spiritual, ci pentru acesta este singurul lucru care ramane sa-l faci. Aceasta descoperire poate fi dureroasa sau te poate elibera.

6. Cum ne putem elibera de aceasta programare?

In cazul in care am putea sa apasam butonul de “pauza” pentru un moment si sa ne detasam un pic de realitea exterioara a vietii noastre, astfel, ne-am putea bucura de sentimentul de corectitudine si ne-am reconecta la acea parte atemporala din noi si astfel, am primi infuzii de energie. Aceasta energie primita cauzeaza modelelor distorsionate de comportament sa iasa la suprafata. Cu alte cuvinte, realitatea vietii noastre devine o alegere pe care o facem moment de moment, in loc sa ne traim viata traim pe pilot automat. Cu timpul, aceste tipare de comportament se dizolva, iar frecventa vibrationala creste.

7. Ce simtim atunci cand vibratia noastra creste?

In procesul de ascensiune fiecare dintre noi trecem prin cinci etape cheie:

Etapa 1 – “Trezirea” – magia sufletului si inconfundabila sa voce suava este prezenta in noi.

Etapa 2 – “Realinierea” – ne predam guvernarii supreme a Universului si ne aliniam cu scopul divin. Intelegem ca nu noi suntem cei care ne traim viata, ci viata este cea care „ne traieste” pe noi.

Etapa 3 – “Schimbarea” – are loc o schimbare dramatica de perceptie de la identificarea cu personalitatea, cu identificarea cu “obsevatorul tacut”, acesta fiind exprimat sub forma fizica si a personalitatii.

Etapa 4 – “Iluminarea” – fragmente ale sufletului se identifica in continuare cu anumite filtre karmice, iar acestea sunt eliminate si devenim integrii. Sufletul devine complet integrat in fiinta noastra.

Etapa 5 – “Invierea” – cele sapte vehicule corporale de expresie sunt in cele din urma purificate, reactivate si energizate. Ne desfasuram viata in mai multe dimensiuni.

8. Ne aflam fiecare dintre noi implicati in procesul de Ascensiune?

Ascensiunea este o alegere. In prezent exista o fereastra de oportunitate prezenta pentru noi. Destinul fiecaruia dintre noi este acela de a urca, dar in cazul in care modelele actuale de comportament de pe Pamant vor continua, este foarte putin probabil ca vom lua parte cu totii la acest proces. Ceea ce este lipsit de indoiala este faptul ca energia sistemului nostru planetar este in ascendenta, sufletul Pamantului isi aduna energiile chiar in timp ce cititi aceste randuri. De aceea, asistam la o polaritate in crestere intre fortele intunecate – cele bazate pe teama si manipulare – si cele luminoase – cele bazate pe iubire neconditionata profunda. Aceste doua energii se separa, de aceea devin din ce in ce mai evidente.

9. Este necesar sa vindecam Pamantul?

Nu este necesar sa facem asta. Pamantul se vindeca prin procesul de ascensiune. Cu toate acestea, este foarte important pentru propria noastra evolutie sa-l pretuim si sa-l respectam. Este contraproductiv sa ne luptam cu aceste energii intunecate. Este imposibil sa incerci sa stingi focul cu foc. Singurul mod prin care putem ajuta Pamantul este sa devenim unii cu propria noastra planeta, respectand tot ceea ce exista in acest plan fizic.

Sursa